Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:11

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Новий дитячий майданчик з'явився на житловому масиві Червоний Камінь

У неділю новий дитячий майданчик з’явився на житловому масиві Червоний Камінь у дворі будинку по вул. Людмили Сталь, 3.

Не зважаючи на спеку, гойдалки, гірки та інші атрибути дитячого щастя не простоювали: всі - від одноліток до підлітків і навіть батьків намагалися випробувати їх на задоволення та міцність.

Перевірити, як на цьому житловому масиві виконується програма мерії “Моє подвір’я, мій під’їзд” приїхав і міський голова Іван Куліченко. Адже саме допомога міської влади у благоустрої та ремонті будинків є заохоченням мешканців міста у впровадженні ідеї житлового самоврядування та створенні будинкових комітетів. Наприклад, жителі цього будинку об’єдналися і привели свій дім і своє подвір’я до ладу, самі взяли відповідальність за його утримування, благоустрій та безпеку. За словами мера, така ініціатива мешканців міста буде підтримуватись і надалі. Найближчим місяцем планується встановити у подвір’ях Дніпропетровська ще декілька дитячих та спортивних майданчиків.

До речі, під час спілкування Івана Куліченка з ініціативною групою дому на вул. Л. Сталь, 3, до нього з запитанням, чи можна встановити такі ж дитячі майданчики у їх подвір’ях, звернулися мешканці сусідніх будинків. Відповідь єдина – все залежить від них самих. Хочуть краси та затишку – будь ласка. Але треба пам’ятати, що ніхто цього не забезпечить, якщо мешканці квартир у багатоповерховому будинку будуть думати лише про своє житло, а не про спільний будинок та про спільний двір, які потребують догляду і щирої любові.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Ирусик  (27.06.06 10:06): Я рядом живу, на Савкина и постоянно, каждый день обхожу этот двор. надо сходить посмотреть. Ответить | С цитатой
Ник  (26.06.06 18:20): Для koshaka : Я живу в этом доме по Сталь, 3 - никакая это не реклама Куличенко. а Иван Иванычу - СПАСИБО! Все правда.Отвечаю. Ответить | С цитатой
koshaka  (26.06.06 17:22): это реклама Куличенго! Ответить | С цитатой
Alex  (26.06.06 14:46): Ну просто прелесть......... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте