Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Більше 10 багатоповерхівок, подачу води в які забезпечує «Теплоенерго», знову залишилися без води

Без холодної води в Дніпропетровську знову залишилося більше десяти багатоповерхівок. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в КП «Теплоенерго», що забезпечує подачу холодної води у 82 будинки міста.

Як стало відомо, внаслідок відключення від енергопостачання теплорозподільчих пунктів «Теплоенерго», без водопостачання залишилися 12 багатоповерхівок (12-16 поверхових будинків) по вул. Робочій (Красногвардійський район).

За інформацією комунального підприємства, керівник організації веде переговори з «Дніпрообленерго» щодо відновлення енергопостачання.

За інформацією міськвиконкому, поки невідомо скільки в цілому будинків у місті залишилося без холодної води. Як повідомили інформагентству, наразі є лише інформація, що за борги міських теплопостачальних організацій від електроенергії було відключено 9 теплорозподільчих пунктів в Амур-Нижньодніпровському районі та 7 трансформаторних підстанцій в Красногвардійському районі (що могло спричинити відсутність води не тільки в багатоповерхівках по вул. Робочій, але й по вул. Кедрина, Титова, Новокримській).

У той же час, як повідомили інформагентству, у виконкомі Амур-Нижньодніпровського району, наразі ремонтні служби вже розпочали відновлення водопостачання в будинки, що протягом останнього часу залишалися без води.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Надежда  (23.06.06 14:33): Да они перекладывают ответственность друг на друга.По ул.Янтарной,69 отключена насосная подкачки воды верхним этажам.На вопрос "Водоканал" отвечает,чтобы звонили в "Облэнерго".Там какой-то сидит ржёт по телефону и советует подать в суд на "Водоканал".А "Водоканал" отвечает,что пока директора между собой не договорятся,подачи воды не будет.А тем временем детям ни пожрать не приготовить,ни в туалет сходить.Таскаем воду вёдрами.
Чтоже вы делаете.От наших пожеланий у вас же геморой аж горлом выйдет.
Ответить | С цитатой
Vad  (23.06.06 12:25): Дайте пожалуйста номер телефона организации, в которой вразумительно ответят о причинах отключения и их действиях по возобнавлению подачи воды. Хот какоето ответственное лицо.
А то одни дебилы сидят в тепловых сетях и электрических, отвечая типа ... мы ничего незнаем, это не наш район, такого не может быть и т.д..
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте