Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
10:29

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Показник розповсюдженості наркоманії в області більш ніж удвічі перевищує загальноукраїнський

У Дніпропетровській області розповсюдженість наркоманії складає 387,2 випадків на 100 тис. населення, що більше ніж у два рази перевищує загальноукраїнський показник (179,03 на 100 тис. населення). Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в Дніпропетровському обласному центрі здоров’я (Центр).

Як відзначили у Центрі, серед неповнолітніх, котрі хворі на наркоманію, на диспансерному обліку стоять 26 осіб, що складає 4,2 випадки на 100 тис. населення (в Україні — 2,4 на 100 тис. населення).

За статистикою, наданою Дніпропетровським обласним центром здоров’я, показники розповсюдженості наркоманії у містах Дніпропетровської області перевищують загальнообласні. Так, у Кривому Розі цей показник становить 692,7 випадків на 100 тис. населення, у Дніпропетровську — 435,7 на 100 тис. населення, у Дніпродзержинську — 365,4 на 100 тис. населення, у Тернівці — 498,3 на 100 тис. населення.

Як відзначають у Центрі, 74% хворих наркоманією не працюють і не навчаються.
Gorod.dp.ua на Facebook.


некто  (04.07.06 19:24): Мне кажется эти цифры очень занижены.... В АНД районе, в котором я проживаю, примерно 50%!!! процентов учеников старших классов не по наслышке знают, что такое наркотики, а большая часть из них употребляет всякую гадость регулярно!Я не говорю про "ширку", но амфетамины и коноплю "хавают".Про точки где можно купить "дурь" знают даже те, кто не разу в жизни не видел наркотики! Вот так, а тут написано "26 осиб". Да вы заедте на любую дискотеку и понаблюдайте за молодежью танцующей с "расширенными зрачками"... Ответить | С цитатой
Катя  (26.06.06 08:53): У нас на Тополе-2 это просто эпидемия.Продают так называемую "ширку" в открытую, все об этом знают, в том числе и местная милиция, и никакого реагирования. Страшно заходить в подъезд: не знаешь кого встретишь и останешься ли здоровой после такой встречи.Колятся прямо на лестничной площадке, и всех все устраивает. Куда мы катимся? Ответить | С цитатой
марина  (25.06.06 21:53): А менты прикрывают торговцев наркотой.
В АНД районе Днепропетровска, например, все знают тех, кто промышляет этим, а доблесная милиция бездействует.
Вот что страшно.
Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте