Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську з’явилося перше технологічно правильне поле для міні-футболу

У спорткомплексі «Восход» (Дніпропетровськ) споруджено нове поле для міні-футболу — це перше технологічно правильне поле в Дніпропетровську та одне з найсучасніших в Україні. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив засновник та директор ЧП «Альянс-Д-Плюс» (Дніпропетровськ) Олег Дмитрієв.

За словами директора компанії «Альянс-Д-Плюс» (що виконала інсталяцію поля), при споруджені було витримано всі рекомендації компаній-виробників — це досить велика рідкість для України. Як відзначає Олег Дмитрієв, найчастіше інвестори, маючи намір зекономити кошти, зневажають не тільки рекомендаціями, але й взагалі технічними нормами, використовують дешеві компоненти, що може в подальшому негативно відобразитися на технічних та ігрових якостях поля.

Як повідомив Олег Дмитрієв, при споруджені поля у спорткомплексі «Восход» використано траву виробництва італійської компанії, підкладку — голландської компанії Thiolon, продукція якої вважається найкращою в Європі.

Як зазначає Олег Дмитрієв, при будівниці покриття використано також такий компонент як гео текстиль, що є певною мірою професійним секретом дніпропетровської компанії. Цей компонент виконує функцію прокладки, створює додатковий захист від навантажень та добре проводить воду.

За словами Олега Дмитрієва, споруджене поле є практично єдиним в Україні полем п’ятого покоління. За технічними та ігровими якостями конкурувати з ним можуть лише декілька площадок у Маріуполі та Києві (якщо не враховувати, що при будівництві столичних площадок використано дуже дешеві наповнювачі, що є «гарантією» їх недовговічності).

Як зазначають експерти, поступається новій дніпропетровській площадці навіть поле в Конча-Заспі, де тренується республіканська збірна з футболу.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Alex  (22.06.06 19:32): Играл там во вторник.
Потрясающий газон. Как можно сравнивать его с Бартоломео?:)
Ответить | С цитатой
tanat  (22.06.06 16:49): to Антон: Барта это где? и сколько стоит там час игры? Ответить | С цитатой
Антон  (22.06.06 16:05): Играл там...преимущество в том, что в дождь там не образовываються лужи. А так впринципе..поле как поле. В Барте впринципе не хуже. Но час игры стоит на 50грн. дешевле Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте