Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Колекціонер має намір купити в Рівненській області пам’ятник Леніну

Президент Дніпродзержинської зовнішньоторговельної фірми (ЗТФ) „МіКомп” Олег Мороз, відомий колекціонер раритетів радянських часів, підготував заявку до участі в аукціоні, оголошеному міською владою міста Млиніва Рівненської області, з продажу пам’ятника Леніну. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомив заступник виконавчого директора ЗТФ „МіКомп” Геннадій Луцишин.

За словами Геннадія Луцишина, відомості про намір продажу пам’ятника Леніну (міська влада Млиніва бажає замість пам’ятника Леніну встановити на центральній площі пам’ятник Тарасу Шевченку) Олег Мороз отримав з Інтернет-видань і згодом провів переговори із секретарем міської ради Млиніва щодо умов участі в аукціоні. Стартова вартість пам’ятника (бронзовий, чотириметровий) сягає близько 45 тис. грн.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет дворцу культуры «Шинник»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте