Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

17 червня стартує Чемпіонат області з пляжного футболу

Традиційний IV Чемпіонат Дніпропетровської області з пляжного футболу стартує 17 червня. Про це повідомив член виконкому Федерації футболу Дніпропетровської області (ФФДО) Віталій Романов на засіданні виконкому ФФДО, що відбулося 8 червня в Дніпропетровську.

За словами Віталія Романова, запланована участь у Чемпіонаті Дніпропетровської області з пляжного футболу 16 команд, які будуть поділені на чотири зони. Жеребкування серед команд відбудеться 15 червня в приміщенні ФФДО.

За даними Віталія Романова, переможець на регіональному рівні буде представляти Дніпропетровщину на Чемпіонаті України з пляжного футболу, фінал якого пройде протягом 3-4 серпня в Іллічівську (Одеська область).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте