Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
05:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За борги знеструмлено 13 об’єктів «Міськводоканалу»

Станом на 7 червня у Дніпропетровську за борги перед енергетиками від електропостачання відключено 13 об’єктів МКВП «Міськводоканал». Про це міський голова Іван Куліченко повідомив на інформаційно-методичній нараді депутатів Дніпропетровської міської ради 7 червня.

За інформацією Івана Куліченка, у час проведення наради керівництво МКВП «Міськволддоканал» провадило переговори з дирекцією ВАТ «Енергопостачальна компанія «Дніпрообленерго» щодо відновлення постачання електроенергії і графіків погашення заборгованості.

Як зазначив міський голова, у результаті знеструмлення об’єктів водоканалу, без водопостачання залишаються мешканці верхніх поверхів багатоповерхових будинків на вул. Титова, Робочій та інших у верхній частині міста.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», загальний борг МКВП «Міськводоканал» за електроенергію перевищує 100 млн грн, електроенергія складає 26% у структурі собівартості послуг водопостачання та водовідведення у Дніпропетровську.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Алиса  (08.06.06 23:20): Не, Йа ,и не мечтайте! Цивилизованные люди моются два раза в день. А вам на вашей ступени развития хватит и одного раза в неделю. Ответить | С цитатой
Йа  (08.06.06 15:57): А еще в Европу собрались... Ответить | С цитатой
Anger  (08.06.06 15:16): "Покращення життя вже сьогоднi!"
Ну-ну...
Ответить | С цитатой
sol  (08.06.06 14:04): По этому поводу, вчера вечером, доведенные до ручки (качеством и колличеством коммунальных услуг) жители ул.Рабочей перекрыли проезжую часть и устроили народные гулянья. Может хоть эта выходка привлечет внимание "отцов" города. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
долгожителя проживает в Днепропетровской области. 47 женщин и 7 мужчин, отметивших свое 100-летие.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте