Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
03:19

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Незвичайна благодійна акція — «Бузковий бал» — відбулася напередодні Дня захисту дітей

Незвичайна благодійна акція — «Бузковий бал» — відбулася в Дніпропетровську напередодні Дня захисту дітей за підтримки обласної державної адміністрації та організації журналу «Бізнес-клас». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі голови Дніпропетровської облдержадміністрації.

За інформацією прес-служби, у ході акції було організовано благодійний аукціон художніх робіт вихованців дитячих будинків та будинків–інтернатів Дніпропетровщини.

Як поінформували в прес-службі, загальна сума зібраних коштів склала близько 60 тисяч гривень, усі кошти будуть направлені на підтримку дитячих будинків та інтернатів області.

Свій внесок у благодійний аукціон, за даними прес-служби, зробили керівники підприємства «АРТ-ПРЕС», ДП «Коніка–Мінолта Україна», ДП «Виробниче об’єднання «Південний машинобудівний завод ім. О.М. Макарова» та інші учасники Бузкового балу.

Голова обласної державної адміністрації Надія Дєєва, звернувшись до учасників благодійної акції, відзначила, що піклування про дітей сьогодні є одним з найголовніших напрямків у діяльності обласної державної адміністрації.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте