Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:02

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Урочистості з нагоди 25 річниці Дніпропетровського відділення Малої академії наук України відбулися у Дніпропетровську

Урочистості з нагоди 25 річниці Дніпропетровського відділення Малої академії наук (МАН) України відбулися у Палаці студентів Дніпропетровського національного університету 16 березня 2006 року.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», Дніпропетровське відділення МАН України налічує понад 6 тисяч учнів 9-11 класів з 11 міст та 22 сільських районів області, здібних до науково-дослідницької та експериментальної роботи.

Дніпропетровське відділення МАН України працює на базі центрів позашкільної освіти, таких як обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді, обласний еколого-натуралістичний центр дітей та учнівської молоді, дитячо-юнацький кіноцентр «Веснянка», дитячо-юнацький центр міжнародного співробітництва.

Завдяки співпраці МАН України із вченими, більше тисячі школярів області щороку мають можливість проводити наукові дослідження, працювати на кафедрах, у бібліотеках та лабораторіях вищих навчальних закладів та науково-дослідницьких інститутів.

Довідка: Дніпропетровське відділення Малої академії наук України засноване Головним управлінням освіти і науки Дніпропетровської облдержадміністрації та Дніпропетровським національним університетом. Наукове керівництво роботою юних дослідників здійснюють 10 професорів, 47 кандидатів наук, доцентів, аспірантів (майже 100 науковців) з 14 вищих навчальних закладів та науково-дослідницьких інститутів України.
Gorod.dp.ua на Facebook.


???  (25.02.11 20:46): Я написала роботу і нещодавно її захистила. Наскільки я знаю результати повинні бути, але не можу їх дізнатися! Підскажіть будь ласка як це зробити! Куди можна звернутися, щоб дізнатися результати? Ответить | С цитатой
xxxx  (03.04.06 16:01): Мені здається цей конкурс недоцільним, оскільки особисто я знаю багатьох, хто міг би там перемогти, проте через корумпованість освітніх структур, навіть туди не потрапив. Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте