Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
10:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Іван Куліченко перевіряв хід виконання міської програми Материнство та дитинство

Міський голова Іван Куліченко перевіряв хід виконання міської програми “Материнство та дитинство”. Він побував у двох пологових будинках - № 1 та № 2.

Останні чотири роки у рамках програми було завершено комплексну реконструкцію виключно всіх пологових відділень. Лікарням надано сучасне обладнання для пологової допомоги.

У першому пологовому будинку було виконано ремонт першого поверху та приймального покою, відремонтовано та відкрито індивідуальні пологові зали, придбано клінічну лабораторію, почато ремонт мережі водопостачання та будівництво жіночої консультації за інвестиційним проектом.

У другому пологовому будинку теж виконано ремонт приймального покою та першого поверху, виконано заміну гарячого водопостачання та опалення, ремонт покрівлі, відкрито сімейні пологові зали, придбано сучасний УЗІ (500 тисяч гривень) для скринінгу пороків у плоду.

Це лише частина того, що було зроблено у рамках програми міською владою.

Крім того, було закінчено довгобуд, який продовжувався довгі 12 років – неонатологічного корпусу 3-ї дитячої лікарні. Минулого року цій лікарні, за рахунок міського бюджету за 250 тисяч гривень було придбано два дихальних апарату для новонароджених. Виконано ремонт центрального стерилізаційного відділення, повним ходом іде ремонт хірургічного відділення.

У 9-му пологовому будинку було побудовано центр здоров’я жінки. Зараз його кожного дня відвідують більш 700 пацієнтів з усіх куточків нашої області. З рахунок міського бюджету у 9-му пологовому будинку було оснащено 8 залів для сімейних пологів. Крім того, було придбано апаратуру для виходжування та реанімації новонароджених. Отримала лікарня і цифровий флюорограф, який дає малодозоване навантаження вагітнім жінкам. Також міська влада виділила кошти для баклабораторії та ремонт котельної. А, буквально цього тижня у лікарні відкрився мамографічний центр.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Марина  (19.03.06 14:35): Я за стабильность и профессионализм! Город не хочет перемен! Мы хотим планомерного улучшения, продуманного преобразования к лучшему, а это - дела Куличенко.Не по словам судим, по делам! Следующий мэр- Иван Иванович Куличенко! Ответить | С цитатой
И Е_ва  (16.03.06 18:29): Город и так меняется, особенно последние годы. Как-то и без вас, господа ВАЖНЫЕ кандидаты, получается, и без Вашего бесплатного сыра... А уж лозунг "Днепропетровск лучше Киева" ... Германия тоже была лучше кого-то там... Но не будем о том, что не заслуживает...
Хочу сказать о том, что радует. Радует, какой красивый становится город! И это произошло при Куличенко (если не ошибаюсь, И.И. окончил строительный, чувствуется профессионализм и вкус)! Благодарю Вас, Иван Иванович, - эти замечательные превращения города в моей памяти навсегда связаны с Вашим именем. А то, что люди преследуют свои узкие интересы и игнорируют очевидное, - так первый раз, что ли? Очень хотелось бы видеть Вас, Иван Иванович, и дальше на Вашем посту. Желаю Вам здоровья и удачи! И. Е-ва
Ответить | С цитатой
Mia  (16.03.06 16:45): Да ну вас с вашим админ ресурсом.
Может пресуха И.-И. еще о планах ремонта дачи напишет.
Можно было про больнички и деток без Кулича
или без него и хлеб не колосится и тетка не родится???
Ответить | С цитатой
Артём  (16.03.06 15:25): Иван Иванович, я за Вас двумя руками!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте