Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:06

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Кандидата на посаду міського голови Дніпропетровська знято з реєстрації за власним бажанням

Дніпропетровською міською виборчою комісією знято з реєстрації кандидата на посаду міського голови Дніпропетровська Замовського Максима Едуардовича. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив заступник голови міської виборчої комісії Олександр Парубець.

«Напередодні чергового засідання міська виборча комісія отримала заяву від кандидата на посаду міського голови Дніпропетровська Замовського Максима Едуардовича про скасування його реєстрації за власним бажанням. На засіданні комісії заяву було розглянуто і прийнято рішення її задовольнити», — зазначив Олександр Парубець.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», Замовського Максима Едуардовича було зареєстровано кандидатом на посаду міського голови 13 лютого 2006 року.

За інформацією Дніпропетровської міської виборчої комісії, станом на 14 березня на посаду міського голови Дніпропетровська претендують 10 кандидатів: Кужман Олег Миколайович, Куліченко Іван Іванович, Жуков Олександр Леонідович, Борщевський Віктор Валентинович, Береза Юрій Миколайович, Біжко Андрій Олександрович, Чумак Геннадій Іванович, Нечта Валентина Петрівна, Єсауленко Вадим Володимирович та Цапенко Володимир Олександрович.

Довідка: Дніпропетровська міська виборча комісія сформована рішенням Дніпропетровської міської ради 9 січня 2006. За даними Управління внутрішньої політики виконкому міської ради, від різних політичних партій та блоків надійшло 33 подання, але 12 з них були відхилені у зв'язку з неправильним оформленням, а ще три були відкликані подавцями. Таким чином, у жеребкуванні, яке пройшло відповідно до ст. 21 Закону України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», взяли участь 18 партій.

Згідно з результатами жеребкування, до Дніпропетровської міської виборчої комісії увійшли 15 представників різних партій (блоків). Головою комісії призначено Наталю Гусаревич, її заступником — Олександра Парубця, секретарем — Тетяну Ткачук.

Дніпропетровська міська виборча комісія знаходиться за адресою: м.Дніпропетровськ, пр. К. Маркса, 75, к. 227. Тел.: 740-20-41.

Графік роботи: 9.00.-18.00. (пн-пт), 9.00.-13.00. (сб).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн горожанам на восстановление жилья, пострадавшего от ракетных обстрелов, выплатил Днепр в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте