Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:25

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Усі міста та райони Дніпропетровської області одержали «картки енергозбереження»

Усі міста та райони Дніпропетровської області одержали «картки енергозбереження»
Усі міста та райони Дніпропетровської області одержали так звані «картки енергозбереження». Про це начальник Управління паливно-енергетичного комплексу Дніпропетровської облдержадміністрації Василь Кривошея повідомив на прес-конференції в облдержадміністрації 14 березня.

Як поінформував начальник Управління, основна мета такої картки — проаналізувати рівень споживання паливно-енергетичних ресурсів у кожному місті чи районі і визначити шляхи заощадження енергетичних ресурсів у залежності від структури економіки кожного міста чи району.

«Ми говоримо «енергозбереження», «програма енергозбереження», однак у районах, у райдержадміністраціях ще чітко не розуміють, що їм робити і як робити. Ця картка — це допомога. Тепер ми примусили міста та райони підрахувати, скільки вони використовують газу, скільки використовують електроенергії. Для багатьох голів райдержадміністрацій це було як відкриття, скільки ж споживає енергоресурсів район. А ми їх примушували конкретно визначати, скільки споживає, приміром, промисловість. А ця картка визначає, які обсяги енергоресурсів необхідні для випуску продукції в даному місті чи районі», — пояснив Василь Кривошея.

Крім того, за його словами, комітети чи комісії, спеціально створені при органах влади на місцях, мають самі визначати, за рахунок чого відбуватиметься це заощадження у місті чи районі: за рахунок скорочення споживання енергоресурсів чи за рахунок впровадження енергозаощаджувальних технологій.

Довідка: У 2006 році Дніпропетровщина має намір скоротити споживання природного газу на 30% (на понад 2,3 млрд куб. м). Це — показники, закладені в обласну Програму енергозбереження на 2006-2010 роки. Більш ніж половина обсягів газу, які заплановано заощадити в області за рік, припадає на промисловість — понад 1 млрд 400 млн куб. м, приблизно шоста частина (378,6 млн куб.м) — на підприємства житлово-комунальної сфери і тільки невелику частку (34,3 млн куб. м) загальної економії мають дати підприємства і організації бюджетної сфери.
Gorod.dp.ua на Facebook.


garik  (18.03.06 04:46): На металлургических заводах пишут кучи бумажек о экономии, а реальной экономический эффект требует затрат. НА это нет денег. Ответить | С цитатой
olk  (17.03.06 11:35): Пока газ не перекрыли, экономить не нужно было, энергосберегающие технологии не нужны были никому. Действительно, зачем экономить было? А теперь как тараканы забегали, главное, волну пустить, на всех углах покричать, что мы в этом направлении активно работаем, а потом все затихнет, потому как деньги на выборы потрачены, модернизировать не за что. Ответить | С цитатой
Оушен  (16.03.06 14:45): Для того чтоб повысить КПД убитого котла ПТВМ-30 на 8% нужно 10 штук баксов. Котел в СУТКИ жрет газа на 6000баксов.
За 30 дней модернизация отбивается.. Но понимаете, денег нет. Все деньги на печать карточек ушли.
Ответить | С цитатой
Гришуканенко Паша  (15.03.06 13:28): Пишите- борзописцы !! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте