Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
10:31

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Інна Богословська звинуватила «ПриватБанк» у замовлені антиреклами партії «Віче», яку було розміщено в ефірі 9-го телеканалу

Інна Богословська звинуватила ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» у замовлені антиреклами партії «Віче», яку було розміщено в ефірі 9-го телеканалу (Дніпропетровськ) у програмі Леоніда Філатова «Губернські хроніки», і заявила, що партія «Віче» подала позов до суду на канал, оскільки вважає, що зміст передачі порушує закон. Про це лідер партії «Віче» Інна Богословська заявила під час прес-конференції у Дніпропетровську 14 березня.

Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», Інна Богословська заявила, що судовий позов, який партія «Віче» направила до Бабушкінського районного суду Дніпропетровська у відношенні 9-го телеканалу стосовно припинення дії ліцензії на мовлення, має на меті попередити канал від подальшого порушення закону.

«Зрозуміло, що цей матеріал було підготовлено із порушенням закону, закон про політичну рекламу говорить, що подібні речі можливі виключно в межах політичної агітації — за чи проти, будь ласка, однак 15% відео-картинки мають бути заповнені логотипом тієї політичної сили, від імені якої ця агітація ведеться і, виходячи з сенсу цього матеріалу, було зрозуміло, що це антиреклама, не журналістське розслідування», — заявила Інна Богословська.

За її словами, керівництвом каналу до суду не були представлені жодні документи, які підтверджують, що розміщення матеріалів, які стосуються партії «Віче», не були проплачені з передвиборчого фонду якоїсь партії. Інна Богословська також заявила, що матеріал було зроблено на замовлення ПриватБанку, щоправда, зазначила, що доказів цього в неї немає, однак відмітила, — «все на поверхні — засновники каналу: ПриватБанк та «Сентоза», що ще казати».

За словами Інни Богословської, якщо 9-й канал не зробить висновки, і буде, як і раніше, порушувати закон, то вона буде добиватися того, щоб порушення закону були припинені.

«Завжди, коли буде порушуватися закон, я буду стояти на захисті закону — подобається це комусь, чи ні», — заявила Інна Богословська.

Довідка: 16 вересня 2005 року у м. Нікополь (Дніпропетровська область) відбувся позачерговий 7-й з'їзд Конституційно-демократичної партії, на якому було прийнято рішення про зміну назви партії на «Партія «Віче». За основу передвиборчої програми було прийнято розроблений громадським об’єднанням «Віче України» план розвитку України на 20 років «План розвитку країни».

Коментар ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк»:

ЗАТ Комерційний банк «ПриватБанк» ніколи не замовляв ніяких антирекламних матеріалів проти Інни Богословської та партії «Віче». Такий коментар інформагентству «Придніпров’я» надав прес-секретар «ПриватБанку» Олег Серга.

«Більше того, «ПриватБанку» немає ніякого сенсу взагалі щось говорити чи розповідати про пані Богословську та її партію», — зазначив Олег Серга.

Олег Серга назвав безпідставною заяву Інни Богословської, що матеріали, показані в ефірі «9-го каналу» (які Інна Богословська вважає за антирекламу партії «Віче») розміщено на замовлення «ПриватБанку».

«9-й канал» — це самостійна телекомпанія, до діяльності якої «ПриватБанк» не має ніякого відношення. «ПриватБанк» ніколи не втручався в діяльність «9-го каналу» — це просто неможливо», — повідомив Олег Серга.

За словами Олега Серги, «це вже не перший випадок, коли Інна Богословська безпідставно звинувачує «ПриватБанк», використовує ім’я банку в певних цілях».

Олег Серга повідомив, що лідер партії «Віче» вже раз вибачалася перед «ПриватБанком» за безпідставні звинувачення, які вона допустила під час мітингу робітників Нікопольського заводу феросплавів у серпні 2005 року.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Andrew  (31.03.06 12:17): Господин Филатов,
сделайте передачу про беспредел группы Приват (так для объективности и разнообразия). А то все как-то про врагов... А, забыл, еще про блок БЮТ сделайте, тоже интересно посмотреть! Ведь ТЮВ же наша! Мы ж пронеё столько знаем!!! Больше плохого, чем хорошего!!!!!! Расскажите, информацонное поле ведь в этих вопросах настолько обширное! Ждем ваших объективных и честных хроник!
Ответить | С цитатой
Коломойских  (17.03.06 15:16): обиженный дядя ....этот Филатов...кроме его патриотически-философских высказываний и уже не одного ведра говна которым он так любит поливать всех подряд в его "авторской" :)) передаче смотреть нечего...такую информацию на собственном энтузиазме не собирают....
и "Приднепровье" мне не нравится....если их материалы промониторить, можно увидеть систематические лояльности и порывы общественного возмущения привязанные к определенным силам и деятелям....просто люди опытные работают...размыто делают...от третьего лица...из нас роботов...есть у них любимые темы...:)) так что, "ИНФОРМАЦИОННОЕ АГЕНТСТВО" это для них сильно возвышенно....
Ответить | С цитатой
sherif  (17.03.06 13:14): А я считаю, что такие передачи как у Филатова должны быть на телевидении. Народ должен знать как в реальности живут чиновники и что они вытворяют. На них же нет никакой управы.
Если кто знает подскажите конкретный адрес Филатова по нету.
Ответить | С цитатой
Свин  (16.03.06 22:47): Патриот, всё что вы говорите - это слишком наивно... "По децки", короче... Ответить | С цитатой
Natalia (lawyer)  (16.03.06 22:11): Tony: всем невозможно угодить! Вы хотите сказать, что передачи Бориса Альбертовича приносят людям добро???? Да они же просто пустые!!!!! Ответить | С цитатой
Игорь  (16.03.06 18:37): Программа прикольная, Филатов молодец пусть народ знает своих избранников.Девятый канал молодец не*рена не боится,
МЫ за Вас! держитесь
Ответить | С цитатой
Артём  (16.03.06 09:23): Патриот, вольно переключая каналы народ натыкается на так называемую разоблачительную програмку...:) Ответить | С цитатой
Патриот  (16.03.06 09:15): Тогда зачем вообще смотреть его канал,лучше уж про любовь или комедию какую.Лично я всегда смотрю то,что мне нравится. Ответить | С цитатой
Патриот  (16.03.06 09:09): Дорогие чиновники, бюрократы всех мастей власти,а также ворье,которое называет себя бизнесменами!!!!Такое ощущение,что во власти и возле одни себялюбивые людишки.Вы хоть одной извилиной своих мозгов можете пошевелить и додуматься до того,что МЫ ЖИВЕМ В ОДНОЙ СТРАНЕ и в этой стране живут наши дети,родные,друзья,близкие да и просто бабушки и дедушки,которые дали всем нам жизнь?И что из-за вашего "крыловского" поведения: " ... воз и нынче там." ??? Ответить | С цитатой
Артём  (16.03.06 09:08): Добро???:))))) Смешно, его програмки болше похожи на заказные... Причем заказ делает "аполитичный" ПБ! Ответить | С цитатой
1 2
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
детские и спортивные площадки отремонтируют в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте