Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:10

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

За підозрою у скоєнні вбивства затримано жителя Дніпропетровська

За підозрою у скоєнні вбивства своєї матері затримано жителя Дніпропетровська. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в центрі зі зв'язків із громадськістю (ЦЗГ) УМВС України в Дніпропетровській області.

Як повідомляє ЦЗГ, 12 березня о 01.40. до Самарського РВ Дніпропетровського МУ УМВС України в Дніпропетровській області від громадян надійшло повідомлення про те, що в одній із квартир будинку по вул. Семафорній знаходиться труп жінки. Виїздом на місце встановлено, що за зазначеною адресою без зовнішніх ознак насильницької смерті виявлений труп господарки, Наталі Ш., 1959 р. нар. Відповідно до висновку судмедекспертизи, смерть наступила в результаті внутрічерепної травми та крововиливу в мозок.

За повідомленням ЦЗГ, у ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками відділу карного розшуку Самарського РВ за здійснення злочину затриманий син потерпілої — непрацюючий, раніше засуджений Віталій Ш., 1981 р. нар., котрий 12 березня о 00.10., після спільного вживання спиртних напоїв, під час раптово виниклої сварки руками й ногами побив потерпілу по голові, чим заподіяв їй смертельні травми.

Як повідомляє ЦЗГ, прокуратурою Самарського району порушено кримінальну справу за ст. 115 ч. 1 КК України (навмисне вбивство).
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте