Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Два криворізьких підприємства теплокомуненергетики «Газ України» відзначив антипреміями ім. Плюшкіна

Дочірня компанія «Газ України» НАК «Нафтогаз України» відзначила антипремією ім. Плюшкіна найбільших боржників за спожитий природний газ, серед яких ДП «Криворізька теплоцентраль» та КПТМ «Криворіжтепломережа». Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі «Газ України». За інформацією прес-служби, ДП «Криворізька теплоцентраль» разом із ВАТ «Макіївський металургійний комбінат» здобула третє місце в номінації «Собакевич» (за найбільший абсолютний борг). Борг за прожитий газ «Криворізької теплоцентралі», за інформацією прес-служби «Газ України», складає 114 млн грн.

Перше місце в цій номінації, як повідомили в прес-службі, присуджено ВАТ «Дніпроенерго» (Запорізька обл., борг — 262,3 млн грн), друге — обласне виробниче об’єднання (ОВО) «Харківтеплоенерго» (193 млн грн) та ОКП «Донецьктеплокомуненерго» (137 млн грн). Серед підприємств з газопостачання та газифікації в номінації «Собакевич» визнано переможцем ВАТ «Львівгаз»(53,2 млн грн).

За інформацією прес-служби, КПТМ «Криворіжтепломережа» посіла третє місце в номінації «Ревізька казка» (за найстаріший борг). Борг «Криворіжтепломережа» з 1999 року становить 47 млн грн). Третє місце в цій номінації також посіло ОВО «Харківтеплоенерго» (борг 1999 р. – 173,7 млн грн).

Перше місце в номінації «Ревізька казка» здобуло ВАТ «Слов’янський керамічний комбінат (Донецька обл., борг до 1999 р. — 4,3 млн грн), друге — ВАТ «Оріана» (м. Калуш, Івано-Франківської обл., борг до 1999 р. – 21,9 млн грн) та ДП «Вінницькі теплові мережі» (борг з 1999 р. — 3,7 млн грн). Серед підприємств з газопостачання та газифікації в номінації «Ревізька казка» переможцями визнано ВАТ «Сумигаз» (борг з 2001 р. – 88,7 млн грн) та ВАТ «Черкасигаз» (борг з 2001 р. – 68 млн грн).

За інформацією прес-служби, також «Газ України» визначено переможців в номінації «Коробочка» (за найбільший відносний борг) та в номінації «Ноздрьов» (за найбільш неправдоподібну мотивацію несплати боргів).

Перше місце в номінації «Коробочка» посіло КП «Бориславтеплоенерго» (борг – 1,5 млн грн, 55% від спожитого газу), друге — КП «Макіївкатепломережа» (борг – 45,7 млн грн, 53%), третє — КТП «Комуненергія» (Рівненська обл., борг – 48,5 млн грн, 40%), серед підприємств з газопостачання та газифікації переможцем визнано ВАТ «Донецькміськгаз» (борг – 42%).

Як стало відомо, в номінації «Ноздрьов», одним із переможцем «Газ України» визнало ТОВ «Енергохолдінг» (Волинська обл., м. Камінь-Каширськ). Як пояснили в прес-службі «Газ України», несплату боргу керівництво цього підприємства пояснювало несумлінністю банківських установ, через які буцімто було сплачено понад 60 млн грн.

Ще одним переможцем в номінації «Ноздрьов» визнано ЗАТ «Народна компанія «Енергетичні ресурси» (м. Київ) за «чимале листування з різноманітними мотиваціями несплати 43,8 млн грн. боргу». «Оскільки попри запрошення номінанти не прибули на церемонію вручення антипремії ім. Плюшкіна, дипломи зі вказаних номінацій будуть їм надіслані з відповідним інформуванням місцевих органів влади», — повідомили в прес-службі «Газ України».

Довідка: Національна акціонерна компанія (НАК) «Нафтогаз України» і її дочірня компанія «Торговий Дім «Газ України» були створені у 1998 році. Компанію «Торговий Дім «Газ України» у 2001 році реорганізовано у ДК «Газ України» шляхом об'єднання ДК «Торговий Дім «Газ України» та головного управління «Головпобутгаз» ДК «Укртрансгаз».

Основними завданнями ДК «Газ України» є реалізація природного та скрапленого газу населенню, комунально-побутовим підприємствам, бюджетним організаціям, а також промисловим споживачам, енергогенеруючим компаніям Мінпаливенерго, суб'єктам підприємницької діяльності, забезпечення розрахунків за газ, експлуатація та розвиток розподільних газових мереж, споруд та обладнання на них.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Добрый фюрер  (16.03.06 11:00): А «Газ України» и НАК «Нафтогаз України» надо отметить премиями им. Адольфа Чичикова за отличное ведение бизнеса... Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте