Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
08:07

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Після входження до меж Дніпропетровська колишніх селищ Чаплі і Таромське в місті постала проблема впорядкування назв вулиць

Після входження до меж Дніпропетровська колишніх селищ Чаплі і Таромське в місті постала проблема впорядкування назв вулиць. Про це в інтерв’ю інформагентству «Придніпров’я» заявила директор комунального підприємства «Земград» Людмила Проценко.

«У нас до цього часу було близько 360-ти вулиць з однаковими назвами. Було, приміром, три вулиці Кірова, багато вулиць Перемоги і Бузкових. Відтак перед нами постало завдання все це упорядкувати, але це дуже великий обсяг робіт», — повідомила Людмила Проценко, додавши, що наразі фахівці «Земграду» розробили спеціальну програму упорядкування назв вулиць, реалізація якої розрахована на найближчі два роки.
За словами Людмили Проценко, ця програма поки що не ухвалена депутатським корпусом.

Крім того, як зауважила Людмила Проценко, малозабезпечені громадяни на переоформлення документів, пов’язане з перейменуванням вулиць, на яких вони проживають, та зміною нумерації будинків, одержуватимуть спеціальні субсидії від Управління праці та соціального захисту населення Дніпропетровської міськради, яке також, за її словами, має профінансувати і виготовлення так званих анклавів для перейменованих вулиць. «Зараз щороку ми перейменовуємо до двадцяти вулиць, але, за планом, щоб виконати нашу програму, ми маємо впорядкувати ще 70 вулиць», — зазначила директор «Земграду» Людмила Проценко.

Довідка: Територія колишнього селища міського типу Таромське включена до меж Ленінського району Дніпропетровська рішенням Дніпропетровської міської ради від 1-го березня 2006-го року. Як стало відомо інформагентству «Придніпров’я», в ухвалі депутатського корпусу, зокрема, зазначено, що ще у 2002-гому році міськрада постановила, що територія Таромського не входитиме до Ленінського району до прийняття відповідних законодавчих актів щодо територіального устрою України. Між тим, як сказано в документі, зазначені акти до цього часу не прийняті, і невизначеність статусу колишнього селища Таромське завдає труднощів в організації проведення виборів 26 березня 2006 року.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Надюфка  (27.05.07 21:20): Какие высокие темы!!!!)
Всем чмок!
Ответить | С цитатой
4dimka  (15.03.06 09:27): Районы можно тоже переименовать, но сколько это стоит? На улицы - то денег не хватает, а тут еще районы ...

Хотя есть исторические названия - АНД, Индустриальный и Самарский можно оставить, тем более что название уникальные (ну за исключением Индустриального) ...

А вот на Правом берегу ...
- Ленинский переименовать в БРЯНСКИЙ
- http://gorod.dp.ua/inf/maps/?pageid=113
Ответить | С цитатой
Артём  (14.03.06 16:18): А чем не нравятся названия районов?
Мда Чапли и Таромское это сила:))) Теперь мы то чно лучше Киева:)
Ответить | С цитатой
Дэн  (14.03.06 15:49): Да и сами названия районов... гм. Ответить | С цитатой
Дэн  (14.03.06 15:49): Пора бы уже в центральных районах города навести порядок. Ответить | С цитатой
Абориген  (14.03.06 13:42): работяги;) Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте