Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Дніпродзержинські правоохоронці розкрили вбивство на релігійному підґрунті

Співробітники Дніпродзержинського міського управління УМВС України в Дніпропетровській області затримали у Жовтих Водах підозрюваного у навмисному убивстві, що сталося в Дніпродзержинську на релігійному підґрунті. Про це інформагентству „Придніпров’я” повідомила керівник прес-служби міського управління УМВС Алла Латиш.

За інформацією Алли Латиш, наприкінці січня в одному з будинків Баглійського району Дніпродзержинська було знайдено труп пенсіонера з відкритою черепно-мозковою травмою, поруч з яким лежало і знаряддя вбивства – закривавлений молоток. У квартирі виявили речі, що не належали вбитому, серед яких — книги Псалтиря і Нового заповіту. Настоятель однієї з місцевих церков впізнав речі, що належали людині, котра щойно сповідувалася йому в тяжкому гріху. Пошуки людини без визначеного місця помешкання проходили не тільки у Дніпродзержинську (у звичних місцях збіговищ бомжів: на теплотрасах, звалищі, люках), але й у сусідніх областях. Сліди вивели міліцію в Жовті Води, де свого часу підозрюваний відбував покарання. Затриманий зізнався у скоєному, розповівши, що вбив людину за непогодження з релігійними поглядами. Злочинця арештовано за звинуваченням у навмисному вбивстві.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
новых региональных полигонов бытовых отходов будут построены в регионе к 2027 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте