Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:20

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Зареєстровано ще два кандидати на посаду міського голови Дніпропетровська

Дніпропетровська міська виборча комісія зареєструвала ще двох кандидатів на посаду міського голови Дніпропетровська. На засіданні, яке пройшло 13 лютого, кандидатами зареєстровані Замовський Максим Едуардович та Береза Юрій Миколайович. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомив заступник голови міської виборчої комісії Олександр Парубець.

За словами Олександра Парубця, на плановому засіданні міської виборчої комісії також було прийнято рішення про реєстрацію списків кандидатів у депутати Дніпропетровської міської ради.

«Згідно із Законом України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів» міська виборча комісія приймала документи до 24.00. 13 лютого. З 61 партії та блоку, які подали заявки на проведення зборів та конференцій з висування кандидатів у депутати міської ради, заяви на реєстрацію списків своїх кандидатів подали 52 партії та блока. Частину цих заяв ми розглянули, і на даний момент комісія зареєструвала списки від шістнадцяти партій та блоків.

Згідно із Законом України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», ми маємо три дні на розгляд цих заяв. Тобто, остаточні рішення щодо них мають бути винесені не пізніше 16 лютого», — наголосив Олександр Парубець. Згідно із Законом України «Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів», подання до територіальної виборчої комісії документів для реєстрації кандидатів на посаду міського голови Дніпропетровська, депутатів Дніпропетровської міської ради, депутатів районних у м. Дніпропетровську рад розпочалося 25 січня і завершилося 13 лютого.

Станом на 14 лютого Дніпропетровською міською виборчою комісією зареєстровано шість кандидатів на посаду міського голови Дніпропетровська — Кужмана Олега Миколайовича, Куліченка Івана Івановича, Жукова Олександра Леонідовича, Борщевського Віктора Валентиновича, Замовського Максима Едуардовича та Березу Юрія Миколайовича.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Аллах  (15.02.06 12:23): В добрый путь , друзья !! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте