Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 28 сентября 2024
13:18

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

У Дніпропетровську складна ситуація з футбольними полями — президент Федерації футболу Дніпропетровської області

У Дніпропетровську складна ситуація з футбольними полями, і існують певні проблеми в цій сфері. Про це повідомив президент Федерації футболу Дніпропетровської області Андрій Павелко на прес-конференції, яка відбулася 2 лютого у Дніпропетровську.

За інформацією Андрія Павелка, із таких дніпропетровських стадіонів як: «Авангард», «Локомотив» (по вул. Робочій), «Локомотив» (на житловому масиву «Північний»), стадіон заводу Пресів, стадіон ім. Леніна, «Монтажник», «Вихор», якісний газон є тільки на стадіоні «Монтажник». Відносно інших стадіонів, зараз розглядаються питання їх реконструкції. Так, на стадіоні ім. Леніна буде встановлене штучне покриття, на стадіоні заводу Пресів Футбольний клуб «Дніпро» вже проводить ремонтні роботи, там буде встановлено два-три стандартних поля (одне з яких матиме штучне покриття) та декілька міні площадок.

Як відзначив Андрій Павелко, якісні футбольні поля в Дніпропетровської області є у Нікополі, Дніпродзержинську, Кривому Розі.
Gorod.dp.ua на Facebook.


Артём  (03.02.06 18:49): А что у нас вообще есть нормальные стадионы??? Это несчастный Метеор с беговыми дорожками и низкими трибунами... Вот Днепру бы такой стадион как например у ФК Болтон или Астон-Вилла не шибко навороченый но аккуратный:)! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте