Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
01:09

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Всі лікувальні заклади міста у новорічні свята будуть працювати у посиленому режимі

Згідно розпорядження міського голови Івана Куліченка, всі лікувальні заклади міста у новорічні свята будуть працювати у посиленому режимі.

Всім головним лікарям та керівникам закладів охорони здоров’я видано спеціальний наказ керівника управління охорони здоров’я міськради, заступника міського голови Олександра Рудяка про прийняття необхідних заходів медичного забезпечення Новорічних свят.

Під особистий контроль управління та головних лікарів взята робота ургентних служб, травмпунктів, реанімації, лікарських приймалень та харчоблоків. Всім головним спеціалістам заборонено виїзд за межі міста без узгодження з керівництвом управління охорони здоров’я міської ради. Бригади швидкої допомоги забезпечені необхідним набором медикаментів для надання ургентної допомоги.

Крім того, черговий медичний персонал цілодобово буде надавати допомогу мешканцям міста у місцях святкування Новорічних днів – парках Дніпропетровська та закладах культури і відпочинку.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. новых деревьев высадят на Днепропетровщине

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте