Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 29 сентября 2024
01:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Кабінет Міністрів України дозволив продати компанії «Metro Cash&Carry-Україна» земельну ділянку площею 6,4 га у Дніпропетровську

Кабінет Міністрів надав згоду на пропозицію Дніпропетровської міської ради щодо продажу компанії «Metro Cash&Carry-Україна» земельної ділянки площею 6,4 га у Дніпропетровську. Про це інформагентству «Придніпров’я» повідомили в прес-службі Кабміну.

За інформацією прес-служби, розпорядження щодо продажу земельної ділянки було прийнято Урядом 21 грудня.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», у вересні на сесії Дніпропетровської міської ради депутати прийняли рішення продати «Metro Cash&Carry-Україна» земельну ділянку, на якій розташований центр оптової торгівлі компанії, за 11,578 млн гривень (без ПДВ).

Відповідно до законодавства, продаж земельних ділянок іноземним юридичним особам можливий тільки за умови погодження з Кабміном. Довідка: Metro Group є однієї з найбільших міжнародних торгівельних груп. Компанії «Metro Cash&Carry-Україна» належить у Дніпропетровську торговий центр загальною площею 15 тис. кв. метрів і торговою площею 9 тис кв. метрів. У лютому 2004 року земельну ділянку, на якій розташовано центр було передано компанії у короткострокову оренду.
Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте