Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 28 июня 2024
12:42

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Відкрито вулицю Карла Лібкнехта

Сьогодні після капітальної реконструкції, яка проводилася з травня цього року, відкрилася вулиця Карла Лібкнехта. На ній вже відновлено рух автомобільного транспорту та трамвайного маршруту № 4.

Як підкреслив на відкритті міський голова Іван Куліченко, реконструкція цієї вулиці має принципове значення, адже тепер через неї відкрито прямий шлях для транзитного транспорту з лівого берега на Запорізьке шосе. Це в свою чергу дає перспективу на майбутнє щодо пуску трамвая на житлові масиві Сокіл та Тополя.

Усі роботи на Карла Лібкнехта проводилися комплексно, як цього завжди і вимагає мер Іван Куліченко. На кілометровій вулиці вирішена одна з головних проблем - відремонтована аварійна трамвайна колія, укладені широкополосні трамвайні плити та спеціальні рейки, що з двох боків прогумовані. Це дозволяє забезпечити безпеку руху та досягти шумознижуючого ефекту: рівень звуку при проїзді трамвая знизиться в 5-7 разів. Також трамвайну колію, яка раніше проходила посередині вулиці, перенесли ближче до бордюру. Це, за словами спеціалістів, дозволило розширити майже на 4 метри проїжджу частину. А значить, буде вирішена ще одна серйозна проблема центральної частини міста: автомобільні пробки на вузьких дорогах. Крім того, повністю замінено аварійний каналізаційний колектор завдовжки близько тисячі метрів. Міська влада вперше використала тут унікальну технологію безтраншейного укладання водопроводу, що дозволяє проводити усі роботи без порушення цілісності асфальтового покриття.

До комплексу робіт також входив капітальний ремонт проїжджої та пішохідної частин, 4 кілометрів бордюрів, 184 метрів забору навкруги приватного сектора, реконструкція підземних інженерних комунікацій, зелених насаджень, оновлення 25 фасадів будинків навкруги, встановлення 120 нових світильників.

До речі, проведення ремонту на цій вулиці стало продовження роботи міської влади щодо комплексного благоустрою вулиць міста, яку було розпочато минулого року з вулиці Чернишевського. Наступний об`єкт, де планується провести капітальний ремонт з такими ж масштабами та об'ємами робіт – проспект Петровського або вулиця Шмідта.
Gorod.dp.ua на Facebook.


KORVIN  (26.09.05 23:17): А как насчёт левого берега!?
Дворов проулков, уже 30-ть лет как никак прошло! Пора б уже!
Ответить | С цитатой
СЕРЕГА  (26.09.05 23:13): Кондор,я тебя полностью поддерживаю!!!!!Пускай и порядок наведут,ато такая там пыль и С Р А Ч!!!! Ответить | С цитатой
Condor  (26.09.05 13:43): Говорю от всей души, рад за ул. К. Либкнехта!!!!!!!!!!!!!!!!!! Когда начнется ремонт пр. Петровского?! А за ул. Шмидта назначить ответственным Центральный рынок! Не всеж им на свой карман долбить, пусть о городе подумают!!!!!!!!!!!! Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (17)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  Світлофор не працював: у Дніпрі на Сонячній Набережній Toyota врізалась у Mercedes і той перекинувся (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн в месяц – минимальная зарплата с апреля 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте