Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 06 октября 2024
20:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Затверджено перелік земельних ділянок на території Дніпропетровська, які не підлягають забудові

Дніпропетровська міська рада затвердила перелік земельних ділянок на території обласного центру, які не підлягають забудові. Таке рішення було ухвалене на 30-тій сесії дніпропетровської міськради 4-го скликання 21 вересня 2005 року.

До переліку територій, на яких забороняється будівництво будь-яких об’єктів, увійшло понад 50 «зелених» зон в усіх восьми районах міста.

Найбільше ділянок, які не підлягають забудові (13), визначено в Жовтневому районі Дніпропетровська, причому дев’ять із них — у районі житлового масиву «Перемога», у тому числі цілий Бульвар Слави від проспекту Героїв до вул. Набережна перемоги.

Найменша кількість «зелених» зон, закритих для будівництва, виділено в Індустріальному районі — одна (за Палацом культури «Металург») і в Ленінському — лісопаркова зона Ленінська в районі будівлі ВАТ «Дніпропетровський хлібозавод № 9».

За рішенням Дніпропетровської міськради, усі території, внесені до переліку, підлягають реєстрації у Державному земельному кадастрі з вилученням тих ділянок, на яких міськрада вже дозволила будівництво чи розташування об’єктів.

Як повідомляло інформагентство «Придніпров’я», 21 вересня біля стін Дніпропетровської міської ради, де тривала 30-та сесія міськради 4-го скликання, пройшло одразу два пікети проти незаконної забудови міських територій — громадської організація «Форум порятунку Дніпропетровська», заснованої політичною партією «Наша Україна» (колишня партія «Реформи і порядок»), і обласною організацією громадянської партії «Пора».

У пікеті, організованому «Форумом порятунку Дніпропетровська», взяло участь близько 50-ти людей, які тримали в руках плакати з написами на зразок «Дітям потрібні подвір’я». Голова Дніпропетровської міської організації партії «Наша Україна» Андрій Денисенко в інтерв’ю інформагентству «Придніпров’я» заявив, що цей пікет спрямований проти незаконного будівництва 22-ох об’єктів на прибудинкових територіях і в паркових зонах Дніпропетровська, зокрема — у парку ім. Володі Дубініна, на території Жовтневого і Кіровського районів.

Пікет Дніпропетровської обласної організації партії «Пора» налічував близько 20-ти осіб. Координатор організації Микола Лукашов пояснив інформагентству «Придніпров’я» вимоги пікетників так: «Ми протестуємо проти незаконного будівництва об’єктів у центрі Дніпропетровська і на прибудинкових територіях, на території дитячих садків, шкіл, зокрема на житловому масиві «Перемога».
Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
406
домов ОСМД и ЖСК обновлены в Днепре в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте