Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 21 октября 2024
12:22

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Футзалисты Днепра одержали историческую победу

Футзалисты Днепра одержали историческую победу

Команда «Атлетик футзал» одержала первую победу в украинской Экстра-лиге.

Напомним, что команда из Днепра представлена в сильнейшей лиге Украины по футзалу впервые за 16 лет.

Неделю назад днепровский «Атлетик фузал» в дебютном матче нового чемпионата в упорной борьбе проиграл в Киеве опытной команде «Скай Ап».

А на минувших выходных в областном дерби принимал лидера чемпионата, клуб «Сухая балка» из Желтых Вод. Дерби оправдало ожидания болельщиков, принеся днепрянам победу!

Об игре «Атлетик футзал» рассказал:

«Історична перемога у дербі.

Великий футзал повертається у Дніпро! Вперше за 17 років у нашому місті відбувся матч в елітному дивізіоні чемпіонату України з футзалу і це було захоплююче дійство!

Волею календаря перший домашній матч «Athletic futsal» на рівні Favbet Екстра-ліги прийшовся на протистояння з «Сухою Балкою», яка не просто була головним конкурентом дніпрян у різноманітних турнірах у минулому сезоні, а ще і представляє один регіон і зараз також обрала спорткомплекс «Олімпія» для проведення своїх домашніх матчів.

Тому це було справжнє дербі зі всім його антуражем і у першу чергу вщерть заповненими трибунами. Високий градус цього протистояння відчувався і на майданчику, і на трибунах від першої до останньої секунди зустрічі.

Віддаємо одразу належне командам, які не дивлячись на бурхливі пристрасті провели зустріч у справжньому джентльменському ставленні один до одного – лише шість фолів на дві команди за гру і жодної жовтої картки, і це при тому, що емоції вирували під час кожного розіграшу м’яча, а інтрига цієї дуелі тривала до фінального свистка.

Дніпряни продовжують відчувати деякі проблеми із складом, адже до травмованих Кримкового і Дзюби цього тижня додався і Галич, котрий захворів і не увійшов до заявки на гру. Господарі вирішили не відкладати справу надовго і одразу пішли в атаку, що принесло успіх, при чому відзначились обидві четвірки.

Перший гол забив квартет Щур-Васильєв-Зінгель-Сторожук: пройшла чудова комбінація із заключним пасом Зінгеля на Сторожука і Кіріл не тільки відкрив рахунок у матчі, а і забив свій перший гол на рівні Екстра-ліги. Невдовзі відзначилася і інша четвірка дніпрян: Іванов -Виставной – Калашник – Нагорний: Едуард зробив високе закидання на Виставного, і Олег змусив голкіпера «Сухої Балки» удруге тягнути м’яч з сітки власних воріт. Все це призвело до того, що наставник жовтоводців вже на 5-й хвилині вирішив провести заміну воротаря.

Звісно, що гості програючи у два м’ячі великими силами пішли в атаку, але в обороні дніпряни на чолі з Мещеряковим діяли практично бездоганно. Лише одного разу за весь матч захист «Athletic futsal» дав збій – у середині першого тайму Беденок скоротив розрив до мінімуму.

Грати командам було ще півтора тайми і як з’ясувалося цей рахунок 2:1 і був зафіксований на табло по завершенні зустрічі. Хоча моментів у обох команд було багато. Після перерви стійка двічі рятувала ворота дніпрян, кілька блискучих сейвів зробив Мещеряков, а захист постійно блокував удари суперника. З іншого боку радість гравців «Athletic futsal» була передчасною після голу Зінгеля – бригада арбітрів побачила в цьому епізоді порушення правил з боку господарів.

А на останніх хвилинах зустрічі, коли «Суха Балка» всією п’ятіркою пішла на вирішальний штурм, дніпряни двічі били зі своєї половини майданчику по порожніх воротах, але в обох випадках повз цілі.

У підсумку фінальний свисток потонув в оваціях вболівальників на переповнених трибунах спорткомплексу «Олімпія»! Є перша, історична перемога «Athletic futsal» у Favbet Екстра-лізі! Чекаємо на продовження».

Фото – «Атлетик футзал».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте