Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 18 октября 2024
07:12

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В заброшенном здании на главном проспекте Днепра сегодня откроют международную выставку!

В заброшенном здании на главном проспекте Днепра сегодня откроют международную выставку!

Сегодня, 17 октября в здании по проспекту Яворницкого, 28 будет открыта выставка «Сучасні діалогії. Історії на уламках» итальянского творца Паоло Коя.

Паоло Коя является инициатором проекта «Дні італійської культури та гастрономії в просторі GIANNIVINO», который сейчас проходит в Украине.

Особенности этого проекта и будут показаны на этой выставке.

Главная же неожиданность выставки в том, что она будет открыта в отселенном и заброшенном старинном здании по проспекту Яворницкого, 28.

Совсем недавно Городской сайт подробно рассказывал об истории и перспективах этого здания.

О выставке подробней рассказал один из инициаторов этого проекта Дмитрий Подопригора:

«Вже неодноразово я замислювався над тим що важливіше: те , ЩО ти робиш чи ЧОМУ ти це робиш і саме в цьому ключі аналізую і свої прагнення в бізнесі також.

Дуже сильно відчуваю вайб і задоволення при взаємодії з італійською культурою і саме через це ми з командою відкрили італійський ресторан, щоб мешканці Дніпра теж могли відчути цей настрій і отримати задоволення. Я розумію цінності, культуру, мову Італії і хочу транслювати їх на своїй Батьківщині.

З 17 по 20 жовтня GIANNIVINO спільно з ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA в рамках тижня італійської мови проводять захід під назвою "Дні італійської культури та гастрономії в просторі GIANNIVINO".Цими днями ми представимо виставку "Сучасні діалогії. Історії на уламках" італійського митця Паоло Коя.

Виставка проходитиме за адресою проспект Яворницького 28.Час роботи виставки з 11.00 до 19.00 кожного дня.

У суботу з 13:00 до 15:00 пройде офіційна частина виставки, на якій гості зможуть познайомитися і поспілкуватися вже з самим Паоло Коя. Також він розповість що саме надихнуло його на створення витворів мистецтва.

А з 18 по 20 жовтня у GIANNIVINO готуватимуть своє спеціальне меню талановиті італійські шефи Нікколо Маррезе (шеф-кухар) та Тетяна Сичова (Су-шеф). Вони порадують гостей автентичною ломбардійською кухнею.Для мене це не просто важлива подія, це справжнє свято італійської культури, мистецтва та гастрономії, якої, можливо, ще не було в Україні.

Все розповів, тепер ваша черга -  приходьте, насолоджуйтесь мистецтвом і неперевершеними стравами!».

Видео о том, как готовится выставка, можно посмотреть здесь








Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте