Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 14 августа 2024
18:27

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Путівник світом промислових швейних машин

Путівник світом промислових швейних машин
Під час організації сучасного швейного виробництва важливо правильно підбирати обладнання, що відповідає вимогам технології, безпеки, ефективності. Наприклад, тут https://www.sweika.com.ua/ru/240-promyshlennye-shveynye-mashiny-mareew ви гарантовано знайдете необхідну техніку. Щоб зробити це швидше і не пропустити важливі нюанси необхідно знати, які машини представлені на ринку і на що вони здатні.

Головні робочі конячки серед промислових швейних машин


Основною операцією під час виготовлення виробів є сточування деталей. При роботі з більшістю типів тканин ця робота виконується на прямострочних промислових швейних машинах. Вони відрізняються високою швидкістю (до 6000 стіб/хв.) і мають регулювання довжини стібка. Конструкція транспортера може бути посилена (подвійне або потрійне просування) для роботи зі щільними важкими матеріалами. Також є двоголкові моделі для прокладання паралельних строчок, що широко застосовуються для декору або більш міцного з'єднання.

Модифікаціями прямострочних агрегатів є рукавні та колонкові машини, що мають, відповідно, вузькі горизонтальну і вертикальну робочу платформу для доступу до важкодоступних ділянок.

Для роботи з трикотажними тканинами призначені розпошивальні машини, що виконують складніший плоский шов, здатний розтягуватися зі збереженням міцнісних якостей. Він же одночасно є і обметувальним.

На звичайних тканинах обметування краю з його одночасною обрізкою робиться на оверлоках, спеціальному обладнанні, оснащеному ножами. Аналогічний, але більш універсальний агрегат коверлоквже оснащений додатковою функцією виконання кількох видів розпошивальних швів.

Яку складну роботу може виконати швейна техніка?

Виробники промислових швейних машин пропонують безліч спеціальних агрегатів зорієнтованих на виконання окремих складних операцій:

  • для пришивання ґудзиків;
  • для обробки петель;
  • для підшивання підворотів;
  • для встановлення фурнітури;
  • брусувальні (для зрізання шару шкіри);
  • кушнірські, для пошиття хутряних виробів;
  • в'язальні;
  • вишивальні.

Окремо виділяють мішкозашивочне обладнання, що використовується на фасувальних операціях.

Особливості сучасного обладнання для шиття

Щоб робота на промислових швейних машинах була максимально ефективною, в їхній конструкції передбачають різні автоматичні функції:

  • обрізка ниток;
  • позиціонування голки;
  • підйом лапки;
  • змащування механізмів.

Усе це дає змогу оператору не відволікатися на прості, часто повторювані дії. У підсумку вся його увага зосереджена на якості виконання строчки.

У сучасному швейному обладнанні активно використовуються сервомотори, які за низького енергоспоживання дають більше потужності і точно реагують на команди управління. Такий привід, своєю чергою, дає можливість встановлювати програмне управління за допомогою окремих модулів або повноцінних комп'ютерних програм. Це дає змогу запам'ятовувати і швидко встановлювати для конкретних виробничих завдань режими шиття, види рядків. Найефективніше комп'ютерна обробка операцій працює у вишивальних машинах.

Незалежно від завдань уся промислова швейна техніка має одну якість – високу надійність. Всі компоненти і механізми проектуються і виготовляються для умов тривалих високих навантажень, характерних для потокових багатозмінних виробничих ліній.

При всьому різноманітті перерахованої вище техніки для шиття її можуть доповнити інші види обладнання, незамінні у швейному виробництві. Зайшовши на спеціалізований сайт, ви знайдете також обладнання для волого-теплової обробки, різні типи ножів, а також корисні пристосування, витратні матеріали та необхідні запчастини.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте