Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 14 августа 2024
18:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Сложный путь «Джокера»: От мебельщика к командиру «Града»

Сложный путь «Джокера»: От мебельщика к командиру «Града»

Большая война изменила судьбы многих наших земляков, ставших на защиту Украины.

В их числе – и сержант 17-й отдельной танковой Криворожской бригады с позывным «Джокер».

До 24 февраля 2022 года он был сугубо мирным человеком. Работал мебельщиком высокой квалификации, помогал в Кривом Роге создавать уют в домах и квартирах.

Война радикально изменила его жизнь…

Подробней об этом в 17 бригаде рассказали:

«Головний сержант з позивним "Джокер": Від меблів до бойової машини.

У місті Кривий Ріг мешкає справжній герой – головний сержант, командир бойової машини з позивним "Джокер".

У цивільному житті він був звичайним майстром, який виготовляв меблі. Його руки створювали комфорт і затишок для багатьох родин, але коли почалася війна, його призначення змінилося.

З першого дня повномасштабного вторгнення питання виходу з дому не стояло. Для "Джокера" було зрозуміло: він вже раніше служив за контрактом і брав участь в операції Об’єднаних сил, тому заклик Батьківщини був для нього незаперечним. Його професія військового не лише навчила його навичок ведення бою, а й сформувала рішучість, яка допомагає йому виконувати обов'язки командира з честю та відвагою.

"Перемога для мене – це коли мої рідні та близькі почуватимуться в безпеці у себе вдома," – говорить він, з гордістю дивлячись на свою бойову машину, яка стала його новим домом на фронті. Ця фраза стала його девізом, що підштовхує до подальшої боротьби.

Він згадує, як в підрозділі кожен готовий підмінити один одного у бойовій роботі, адже йдеться не лише про виконання завдань, а про захист рідної землі, про бажання дати можливість братам і сестрам жити в мирі. Своєю витримкою і мужністю "Джокер" вражає та надихає тих, хто знає про його шлях від виробництва меблів до командування бойовою машиною. Живучи між побратимами він намагається популяризувати основи патріотизму, розповідаючи про те, як важливо захищати своє».

Фото 17 бригады.


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
лет просуществовала газета Днепр вечерний в бумажном формате

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте