Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
чт, 18 июля 2024
18:36

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Саперы Днепровской бригады получат новую технику для разминирования

Саперы Днепровской бригады получат новую технику для разминирования

Большую партию специальной техники для разминирования на сумму 5,8 миллионов долларов закупили и доставили в Украину наши заокеанские партнеры.

Эту технику уже передали в Государственную специальную службу транспорта. Ее подразделением является наша 26-я отдельная Днепровская бригада. Среди прочих обязанностей, она уже третий год выполняет огромный объем работы по разминированию украинской земли, о чем регулярно сообщает Городской сайт.

Часть новой техники будет передана 26 Днепровской бригаде, о чем там подробней рассказали:

«Державна спеціальна служба транспорту у рамках проєкту «Підтримка Україні зі знищення звичайного озброєння» за підтримки урядів Сполучених Штатів Америки та Канади отримала від компанії Tetra Tech техніку для проведення робіт з розмінування.

До переданого обладнання увійшли 4 машини механізованого розмінування GCS 100, 4 причепи GCS 100, 4 мобільні техстанції до GCS 100, 5 екскаваторів JCB з броньованою кабіною, 4 вантажівки MAN, 4 вантажопасажирських мікроавтобуси Mercedes-Benz Sprinter, запасні частини та 16 комплектів засобів захисту вартістю 5,8 мільйонів доларів для підтримки операцій з гуманітарного розмінування на територіях, звільнених від російських військ.

Посол Сполучених Штатів Америки в Україні Бріджит Брінк наголосила, що для розмінування територій України Сполучені Штати Америки з початку повномасштабного вторгнення рф в Україну виділили 182 млн доларів, що є найбільшою допомогою за всю історію співпраці країн. Ще 12,5 млн доларів буде виділено в межах спільної ініціативи з Посольством Канади.

Заступник Міністра оборони України Юрій Джигир висловив слова вдячності міжнародним партнерам, які допомагають Україні повернути безпеку на полях, у лісах, містах та селах. Отримана спеціальна техніка та обладнання дозволять пришвидшити спроможності Державної спеціальної служби транспорту у проведенні робіт з розмінування. Зокрема подякував компанії “Tetra Tech” за підготовку спеціалістів з розмінування.

Голова Адміністрації Державної спеціальної служби транспорту бригадний генерал Олександр Яковець подякував міжнародним західним партерам за надану техніку та обладнання для Держспецтрансслужби.

- Щиро вдячні Вам за те, що ви обрали саме Держспецтрансслужбу тією структурою, якій приділяєте найбільшу увагу у сфері гуманітарного розмінування. Ми зробимо все для того аби виправдати вашу довіру, тому що найгірше те, жертвами від вибухонебезпечних предметів стає цивільне населення – діти, жінки і ті, хто до війни не має жодного відношення. Дійсно групи розмінування з новим обладнанням, яке надають нам західні партнери США, Канади, компанії “Tetra Tech”, зроблять все для того, щоб зберегти життя кожного українця.

По завершенню урочистостей усі присутні мали змогу оглянути виставкову експозицію «Незламні духом відновлять Україну!», яка розповідає про воєнні будні та основні напрямки діяльності Державної спеціальної служби транспорту».

Фото 26 Днепровской бригады.








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Верховна Рада скасувала перехід на літній час (24)

•  Черговий по місту проінспектував, як усувають наслідки вандалізму у Дніпрі, а також благоустроюють сквер Янгеля та озеленюють парк Шевченка (12)

•  Амурський міст, АНД район та парк Гагаріна: у Дніпрі та області пропонують перейменувати майже 300 топонімів (12)

•  Рада розгляне законопроєкт про скасування літнього часу (12)

•  Графіки відключень для Дніпропетровщини переглянуть (9)

•  Коли світлофори не працюють: МВС нагадує сигнали регулювальника (8)

•  На Дніпропетровщині приватизують Вільногірський гірничо-металургійний комбінат (8)

•  Фахівці роз'яснили, чим треба харчуватися в спеку і за хронічної відсутності електрики (7)

•  Цукерки «Дніпро» почали випускати у Рівненській області (6)

•  Аншлаг на озері Котлован у Дніпрі: як містяни рятуються від аномальної спеки (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
16,9
млрд грн - бюджет Днепра на 2024 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте