Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пт, 28 червня 2024
22:27

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Черговий по місту перевірив, як в управліннях реєстрації актів цивільного стану надають послуги та стан укриття

|«« «« »» »»|

У Дніпрі попри війну містяни продовжують створювати родини. Для цього місто зробило кілька локацій, куди люди можуть прийти та оформити шлюб.

Один з таких відділів є у ТЦ «Наша Правда» ЦНАП «Лівобережний».

«З метою державної реєстрації шлюбу між жінкою та чоловіком особисто подається заява про державну реєстрацію шлюбу до органу державної реєстрації актів цивільного стану. Особи, які бажають зареєструвати шлюб, мають досягти шлюбного віку – 18 років на день реєстрації шлюбу. За заявою особи, яка досягла шістнадцяти років, за рішенням суду їй можуть надати право на шлюб, якщо буде встановлено, що це відповідає її інтересам. Для проведення церемонії у нас є облаштоване місце, тож усіх запрошуємо», - розповіла начальниця відділу РАЦС «Лівобережний» Катерина Слінченко.

Аби зареєструвати шлюб, наречені пред'являють наступні документи:

  • паспорт або паспортний документ та РНОКПП (ред. - Реєстраційний номер облікової картки платника податків);
  • документи, що підтверджують припинення попереднього шлюбу (за наявності);
  • військово-облікові документи (за наявності);
  • якщо нареченим або одному з них відповідно до Сімейного кодексу України знижено шлюбний вік, то пред’являється рішення суду про надання права на шлюб.

«Станом на 14 червня в управлінні реєстрації актів цивільного стану зареєстрували 149 шлюбів, з них: у Лівобережному – 78, у Правобережному – 46 та у Центральному – 25», - розповіла головна спеціалістка відділу реєстрації актів цивільного стану «Лівобережний» управління реєстрації актів цивільного стану департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради Ольга Мазанова.

В управлінні існує 3 локації, де можна провести урочисту реєстрацію шлюбу. Вони розташовані за адресами:

  1. пр. Слобожанський, 31-Д, ТЦ «Наша Правда» (Відділ “Лівобережний”);
  2. вул. Марії Кюрі, 5, ТРЦ «Neo plaza» (Відділ “Правобережний”);
  3. вул. Нижньодніпровська, 17, ТРЦ «Караван» (Відділ “Лівобережний”).

«Крім цієї послуги усі наші ЦНАПи продовжують надавати ще кілька сотень інших послуг, які можуть отримати як дніпряни, так і гості міста. Це і реєстрація речових прав на нерухомість, приватизація квартир, реєстрація місця проживання, реєстрації смерті та народження дитини тощо», - розповів директор департаменту адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради Андрій Пономарьов, який 16 червня є черговим по місту.

Він також перевірив укриття в КЗО «Середня загальноосвітня школа № 8» ДМР по вул. Прапорній, 23.

«Це найпростіше укриття - безпечне. У ньому можна розмістити 520 осіб. Тут є вентиляційна система, протипожежна сигналізація. Також укриття забезпечене електроживленням, штучним освітленням, системами водопроводу та каналізації, є 2 санвузли. Укриття обладнане місцями для сидіння та відпочинку, питною та технічною водою, засобами для надання медичної допомоги, шанцевим інструментом. Також тут є генератор», - додав Андрій Пономарьов.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Целіна Васілій Бровкін.  (17.06.24 11:25): Як кажуть люди з досвідом - "хороше діло браком не назовеш". А чьому? Бо усі хто зараз створюють, так звані родини і заводять дітей, для мене особисто, то прямоходящя парнокопитна худоба. Нащо робити, якщо можна влаштуватися худобою і жити за рахунок тих грошей, що держава платитиме за їх бридків дітей. Усі, хто недолугий, лінивий, без освіти, не роба, трутень - той йде розпліднюватися. Я - знаю, що Дніпряне - парнокопитні - то є факт. Робити на своїх буд. майданчіках вони ніколи не будуть. Вони тільки і думають, скоріше уїхати у свою дурну європу чі америку. Бідні парнокопитні Дніпряне - постійно смокчуть грощі з бюджету, як телятка. А потім бігуть на заробітки до інших країн, бо дитячі грощі закінчилися, а вміють вони лише смоктати. От через те на Дніпрі дуже багато чоловіків, від того, що в них складне фінансове становище йдуть смоктати YOUTUBE, а потім їх автоматично забирають у про-фесі-анальну армію. Там вони також нічого не роблять, бо сучасні чоловіки - то велика рогата худоба. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  Поліція встановила осіб, причетних до катування та незаконного позбавлення волі ексвійськового у Дніпрі (18)

•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (14)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (13)

•  У Дніпрі відкрили туалет-рекордсмен (12)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (10)

•  Поліцейського, який брав участь у побитті ексвійськового у Дніпрі, звільнили – ЗМІ (8)

•  За час воєнного стану придбав майна на 350 000 доларів: на Дніпропетровщині судитимуть колишнього обласного воєнкома (7)

•  У Дніпрі на Марії Лисиченко зіткнулись Toyota Land Cruiser та тролейбус №20: рух ускладнено (7)

•  Заборгували майже 1 млн грн: де у Дніпрі наступного тижня відключатимуть воду (6)

•  Буде потрібно набратися сміливості та констатувати смерть - комерційний директор «Дніпра-1» Вʼячеслав Фрідман (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
8000
грн на місяць - мінімальна зарплата з квітня 2024 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті