Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Чт, 23 травня 2024
18:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

УПЛ. Олександрія - Дніпро-1 1:0. Перемога, яка не викликає жодних питань

УПЛ. Олександрія - Дніпро-1 1:0. Перемога, яка не викликає жодних питань
Фото: СК Дніпро-1/Автор - невідомий

Перемога над “Кривбасом” сала скоріше винятком з правил – “Дніпро-1” провів знову дуже невиразний матч і був закономірно переграний “Олександрією”, для якої це була перша перемога за вісім турів.

Команда Руслана Ротань створила більше моментів, краще захищалася, і тому заслужено взяла три очки, пише UA-Футбол.

“Олександрія” була близька до перемоги не один раз за два останні місяці, проте чи власні помилки, чи банальна невдача, чи брак досвіду не дозволяли команді Ротаня взяти три очки. Гра ж з “Дніпром-1” була для “Олександрії” однією з найбільш зрілих за останні тижні. Господарі змістовно атакували при можливості, і надійно діяли без м’яча. “Дніпро-1” провів матч без жодного стовідсоткового моменту.

Звісно, треба говорити не тільки про хорошу “Олександрії”, але й про брак ідей в атаці у “Дніпра-1”. Цій команді дуже складно грати без Гуцуляка і Піхальонка. Останній сьогодні вийшов на поле на заміну після травми, проте форму креативний лідер “Дніпра-1” ще явно не набрав. І в цілому відчувався брак свіжості і легкості в діях гостей – кадрові проблеми все ж даються взнаки.

“Олександрія” проводила цей матч без Руслана Ротаня, який перебрав жовті картки, проте це ніяк не вплинуло на гру.

Після стартових спокійних хвилин, господарі поля все частіше зустрічали в пресингу “Дніпро-1”, що добряче бентежило команду Максимова. Збентежило до того, що після одного з кутових гравці дніпровської команди чотири рази (!) не могли нормально вибити м’яч з власного штрафного, в підсумку він опинився у Беззери, бразилець пробивав головою, м’яч опинився в будь-якому випадку в воротах, але для надійності Шостак ще з лінії воріт додав свій удар.

Гол був зарахований не відразу – VARу знадобилось понад сім хвилин, щоб перевірити чи не було в епізоди гри рукою чи іншого порушення правил. Але в підсумку Панчишин вказав жестом на центр кола – 1:0.

Ще в першому таймі Беззера знову ледь не відзначився результативною дією. Ковалець відібрав м’яч у Сарапія, витримав паузу, і класно вивів вінгера “Олександрії” на ворота, проте тонкий удар 21-річного футболіста прийняла на себе поперечина. “Дніпро-1” отримав шанс повернутися в гру.

Проте команда Юрія Максимова ним не скористалася. З напівмоментів можна згадати лише хіба удар з рикошетом Бабенка, який Шевченко перевів в поперечину.

Після перерви “Олександрія” діяла більш виважено, “Дніпро-1” мав можливості для атак, проте спроби Максимова пробудити команду результату не принесли. Тренер гостей ще за півгодини до завершення провів чотири заміни, але на гру це не вплинуло.

“Олександрія” здобуває третю перемогу в 2023 році і жодних питань відносно неї не має бути – господарі просто зіграли якісніше.

Українська Прем'єр-ліга, 28-й тур. Олександрія, “Ніка”

"Олександрія" – СК "Дніпро-1" 1:0

Гол: Шостак 26

Олександрія”: Шевченко – Мартинюк, Кампуш, Копина, Скорко – Кулаковський (Костишин 60), Михайленко – Шостак (Сігеєв 68), Калюжний, Безерра (Погорілий 68) – Ковалець (Кравченко 85)

Дніпро-1”: Волинець – Пасіч, Сваток, Сарапій, Адамюк – Рубчинський (Когут 81), Бабенко – Мірошніченко (Лєднєв 57), Очеретько, Гаджиєв (Піхальонок 57) – Філіппов (Ківінда 57)

Попередження: Калюжний 71, Шевченко 90+6 – Ківінда 69, Сарапій 90+2

Gorod.dp.ua на Facebook.


Пора  (13.05.24 12:03): закрывать этот недопроект с недо"днепром". Попытка искусственно заменить в городе славную команду новоделом от того, кто развалил славную команду, изначально была обречена на провал.
Того "Днепра" нет, а этого "днепра" и не было.
Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
69
сиріт з Дніпропетровщини отримали кошти на придбання власного житла у 2022 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті