Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Пн, 20 травня 2024
20:54

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі мешканці постраждалих квартир у будинку на площі Вокзальній щомісячно отримуватимуть матеріальну допомогу на оренду житла

У Дніпрі мешканці постраждалих квартир у будинку на площі Вокзальній  щомісячно отримуватимуть матеріальну допомогу на оренду житла

У Дніпрі планують затвердити розмір матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань мешканців квартир у будинку на площі Вокзальній, 1, який постраждав 19 квітня через ворожий ракетний обстріл.

Йдеться про 28 квартир. За результатами технічного обстеження мешканців цих осель рекомендовано тимчасово відселити на період ремонтних робіт.

Для однокімнатної квартири розмір матдопомоги становить 9 000 грн, двокімнатної – 13 000 грн, трикімнатної (або більше кімнат) – 15 000 грн.

Матеріальну допомогу на оренду житла мешканці квартир згаданого будинку отримуватимуть щомісячно, починаючи з травня. Відповідне рішення планують затвердити на найближчому засіданні виконкому міської ради.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті