Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
03:11

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Дніпрянка віддала дитячому будинку компенсацію держави за смерть сина-героя

|«« «« »» »»|

Дивовижний і шляхетний вчинок зробила Тамара Горбунова, яка на Великій війні восени 2022 року втратила сина-танкіста.

Ім'я народного майстра з виготовлення ляльок-мотанок та інших об'єктів нашої культури Тамари Горбунової відоме багатьом у нашому місті. Усе свідоме життя вона займається українською народною творчістю, виставки її робіт неодноразово експонувалися у нашому місті, в Україні, за кордоном. Міський сайт неодноразово розповідав і про цю дивовижну жінку, і про її роботи.

На глибоке горе, Велика війна позбавила Тамару головного скарбу її життя – сина Антона.

Після загибелі вона не опустила руки. Активно займається творчістю, стала учасницею проекту «Мистецький фронт» і всі зроблені ляльки-мотанки передає на благодійність і для допомоги ЗСУ.

Нещодавно вона вразила багатьох наступним вчинком. Отримавши від держави компенсацію за смерть сина, вона передала кошти на потреби дитячого будинку «Перлинка».

Ось що про це розповіли у дитячому притулку:

«Подарунок для сиротинця від матері загиблого Героя.

В кінці квітня 2024 року діти- сироти отримали подарунок від матері загиблого Героя - пані Тамари.

Герой-танкіст поклав життя за гідність і нашу свободу, щасливе майбутнє сиріт та нас усіх.

Тяжка біда не зломила дух Тамари, вона стійко перенесла горе та продовжує оставатися другом «Перлинки». Жінка отримала від держави компенсацію за загиблого сина та вирішила частину цих грошей інвестувати у розвиток наших діточок. Щедра душа у кінці квітня приїхала до установи та привезла гарні подарунки. Вона замовила для вихованців на фабриці три чудові гойдалки. Хлопці підлітки отримали качелі з перекладним бруссям.

А ще всі діти отримали чудовий каркасний басейн на три метри. Вже скоро прийде жарке літо, поїхати на моря у діточок поки перспектив нема, а от похлюпатися у власному маленькому морі можна буде хоч кожного дня.

Адміністрація «Перлинки» влаштувала святкову урочисту частину, а потім було довге спілкування та спогади про загиблого хлопця.

Пані Тамара – це справжня українка, яка вміє стійко переносити усілякі біди та не забуває про тих, кому вже колись допомагала. Побажаємо їй здоров’я, спокою та творчого натхнення. Кожен маленький мешканець «Перлинки» буде пам’ятати її щедроти до кінця життя.

Наші діточки вже ніколи не дадуть країну ворогу та стануть чесними та сильними захисниками.

Миру та багато друзів Тамарі!».

Сама Тамара Горбунова прокоментувала цей вчинок так:

«Ми не можемо змінити їхнього минулого, але ми можемо допомогти їм відчути себе потрібними членами суспільства,віддати їм свою увагу і турботу та подарувати незабутні теплі емоції і ніжні обійми».

Силою духу та самовідданістю цієї прекрасної жінки можна тільки захопитись!

Фото зі сторінки Тамари Горбунової

Gorod.dp.ua на Facebook.


горожанин  (06.05.24 10:10): Государство о людях вспоминает только когда в них нуждается. А так люди сами друг другу помогают.
Зачем тогда эта власть нужна людям, если она ничего не дает, даже самым незащищенным (как в этом случае), а только берет?
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті