Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:23

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

«Вони дарують неймовірний настрій у ці важкі часи», - містяни про запуск фонтанів у Дніпрі

|«« «« »» »»|

Не тільки у середмісті, а і в інших куточках мегаполіса. У Дніпрі традиційно в останній місяць весни запустили фонтани.

Олена разом з чоловіком приїхала до Дніпра з області. І вони аж ніяк не очікували, що потраплять на запуск водограїв. Подружжя одразу зробили фото на згадку біля відомого водограю «Муза».

«Ми не часто буваємо у Дніпрі, але дуже любимо ваші фонтани. Від них піднімається неймовірний настрій та якось легше на душі у такі важкі часи. Фонтани неймовірні», - поділилась Олена.

На сьогодні у місті запустили вже 12 фонтанів: «Муза», «Сфера», фонтани біля театру Шевченка, у сквері Героїв, на вул. Короленка, Старокозацькій та Столярова, «Арка закоханих» на Сонячній Набережній, на оглядовому майданчику парку Шевченка, у сквері Прибережному, на ж/м Західний. Крім цих запрацює і новий фонтан – на площі Успенській.

«Найближчим часом також запустимо «Поріг ревучий» та «Білий Лебідь». Ці водограї потребують більшої підготовки із залученням водолазів. На сьогодні графік роботи наших водограїв — з 7:00 і до 21:00, щоденно. Працюватимуть попередньо до 15 жовтня, але все залежить від погодних умов. Зі складнощів запуску був єдиний – це фахівці. Адже частина з них боронять нашу країну, а деякі, на жаль, загинули Але ми впорались: зробили усі підготовчі роботи. Наші фонтани працюють і радують наших містян », - розповів начальник управління гідроархітектурних споруд КП «Дніпроводоканал» Дніпровської міськради Артур Буряк.

Gorod.dp.ua на Facebook.


дуже багато  (04.05.24 13:02): Бахчисарайский фонтан Відповісти | З цитатою
123  (03.05.24 14:30): Так включайте их только в солнечную погоду и до 18:00, когда в єнергосисеме нет дефицита.
Пир во время чумі, блин
Відповісти | З цитатою
???  (01.05.24 15:59): А как же дефицит электроэнергии??? Для работы фонтанов необходима электрика. ???И к тому же в стране война. а город веселится ??? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті