Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
05:33

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс

У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс

Назва цього житлового комплексу "Фестивальний" відповідає його дуже яскравому зовнішньому вигляду.

Цей ЖК був побудований на перехресті Набережної Січеславської та вулиці Ливарної, навпроти Фестивального причалу.

І зараз розпочалося будівництво його другої черги. Його проводять за проектом ТОВ "Каркас Дніпро". Головний архітектор цього проекту Віктор Корольов розповів сайту izba-ua.com про подробиці цього цікавого проекту:

«Ось вже третій рік наша країна знаходиться у стані непримиреної війни з агресором – але, попри усі намагання ворога перетворити життя українського народу на некерований хаос, з цього нічого не виходить, бо більшість з нас намагається жити й працювати як звичайно, тобто у повній згоді із слоганом «business as usual».

Будівельники зводять нові житлові комплекси, архітектурні компанії ці комплекси проектують – а деякі з них ще й повністю реструктуруються і переформатуються, щоб працювати швидше й ефективніше.

Ми хочемо представити вам ще один житловий комплекс, що будується зараз за проектом цієї ж компанії, а саме – ЖК «Фестивальний» (точніше, його «друга черга»). Але за цей час в ТОВ «Каркас Дніпро» трапилися великі зміни – втім, надаємо слово головному архітектору проекту ЖК «Фестивальний» Віктору Корольову.

— У ці бурхливі тяжкі часи компанія «Каркас-Дніпро» бачить для себе нові можливості. За рахунок внутрішнього потенціалу і здатності до розвитку і перетворення ми можемо рухатися вперед ще швидше і якісніше.

Нашою компанією ТОВ «Каркас Дніпро» було виконано проект «другої черги» ЖК «Фестивальний» (1-й етап будівництва деякий час тому було завершено), а саме: житловий Будинок-3 у ЖК «Фестивальний», житловий Будинок-4 у ЖК «Фестивальний» та підземний паркінг між цими двома будинками ЖК «Фестивальний» в районі вул. Вернадського та вул. Колодязній у м. Дніпро. Загальна площа ЖК «Фестивальний» становить 23 500 кв. м.

В результаті нашої роботи ми досягли значної економії на обсягах залізобетонних конструкцій. Сукупна економія при будівництві ЖК «Фестивальний» склала 3000 кв. м».

Фото - ТОВ "Каркас Дніпро".








Gorod.dp.ua на Facebook.


malina  (28.04.24 17:58): Со всех утюгов и холодильников только и слышно: война в стране, война в стране, донатьте на ЗСУ, мобилизация, а так посмотришь - да какая там война, вон комплексы строятся, асфальт и плиточку кладут... Відповісти | З цитатою
Я не поняла..  (24.04.24 01:46): А ПВО и ВСУ в состоянии защитить этот комплекс от посягательств завистливого северного соседа? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Гость  (23.04.24 14:09): Кому-то война , а кому-то и комплекс "Фестивальный" ...
Вообще без комплексов люди живут ...
Відповісти | З цитатою
О-хо-хох  (23.04.24 11:26): Для кого это все строится? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
Вася  (23.04.24 11:06): Доступ в этот анклав не для простых смертных Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
7
нових регіональних полігонів побутових відходів будуть збудовані до 2027 р. у регіоні

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті