Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пн, 29 апреля 2024
21:14

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре состоялась презентация двух актуальных книг

|«« «« »» »»|

В Литературном музее Днепра известный украинский поэт Максим Бородин представил свои новые книги «Курс поводження з вибухонебезпечними предметами» и «Різниця поміж життям та смертю на прикладі кількох людей, пов'язаних один з одним лише певним набором речей, зібраних у кишенях».

Литературный музей уже много лет сотрудничает с этим автором. Максим Бородин неоднократно был участником культурологических акций в этом музее.

Подробней о презентации его двух новых книг в Литмузее рассказали:

«Представляємо вам звіт з творчої та позитивної презентації двох книжок Максима Бородіна «Курс поводження з вибухонебезпечними предметами» та «Різниця поміж життям та смертю на прикладі кількох людей, пов'язаних один з одним лише певним набором речей, зібраних у кишенях».

Також автор провів мінілекцію за темою: «Візуальна поезія: математичний аналіз без (як варіант і «баз») даних»

Максим Бородін – український поет. Один із засновників і редакторів дніпровського самвидавчого альманаху своєчасної літератури «СТЫХ», який існував у 1999 – 2009 рр. Музикант, автор текстів та один із засновників дніпровського гурту «Пальто Sorry Бенд».

Вірші перекладалися італійською, болгарською, англійською та польською мовами.

Музей поєднує тривала співпраця з поетом.

Упродовж багатьох років у музеї відбувалися різноманітні культурологічні акції, автором і одним із учасників яких був Максим Бородін: презентації кожного чергового номеру «СТЫХА», фестивалі сучасної поезії, експонувалися «Виставка візуальної поезії», виставка віршів Бородіна «Ілюзія поезії».

У квітні це булла друга зустріч автора з читачами. Тим, хто відвідав обидві зустрічі – отримав подарунок від Максима Бородіна».

Видео с презентации можно посмотреть здесь

Фото и видео – Литмузей

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте также:

Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте