Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
ср, 01 мая 2024
10:45

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Воины-«холодноярцы» раскрыли три секрета выживания на передовой

Воины-«холодноярцы» раскрыли три секрета выживания на передовой

На востоке Украины мужественно отражают атаки врага наши земляки из 93-й отдельной механизированной бригады «Холодный Яр».

В отличие от рашистов, для наших воинов самая большая ценность – жизнь каждого бойца.

Какие секреты подготовки помогают успешно отражать атаки врага и выживать, в 93-й бригаде рассказали:

«Три скіли, якими необхідно володіти піхотинцю – уміння вижити на полі бою, уміння ліквідовувати ворога і уміння підтримувати бойових дух в собі та в побратимах.

Іноді спадає на думку: як би затято не тренувався воїн, до деяких ситуацій на війні неможливо підготуватися. Саме таке враження складається, коли переглядаєш деякі відео з передової, зі штурмовими діями. Десятки мін, снарядів, дронів-камікадзе летять в бік воїнів, потрібні надлюдські зусилля, аби зачистити позиції, закріпитися, евакуювати поранених.

Утім, досвідчені командири не дарма постійно і системно тренують своїх бійців. Адже моделювання ситуацій, які можуть трапитися на передовій, фізична активність зі зброєю й у повній амуніції розвивають у воїнах стійкість та витривалість, звикання до гучних різких звуків, здатність діяти розумно в умовах стресу і поганої видимості. Вони вчаться швидко й непомітно переміщатися, надавати першу допомогу, взаємодіяти у групі для виконання спільного бойового завдання.

Саме тому кожен підрозділ 93-ї бригади Холодний Яр, кожен командир намагається зі будь-якої нагоди приділяти час бойовій підготовці. На фото – одне з таких тренувань, де досвідчені інструктори, за плечима яких важкі бої за Іловайськ і Донецький аеропорт, за Охтирку і Тростянець, за Ізюм і Балаклію, за Соледар і Бахмут, вчать молодих воїнів виживати, вбивати і перемагати на полі бою».

Фото 93 бригады «Холодный Яр».








Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн финансовой помощи для полиции Горсовет выделил в 2023 г.

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте