Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 12 травня 2024
18:53

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

З квітня зміниться вартість оформлення закордонних паспортів

З квітня зміниться вартість оформлення закордонних паспортів

Вартість оформлення закордонного паспорта в Україні зросте з 1 квітня 2024 року: ціна зросте з 1496 грн до 1598 грн для паспортів, що оформлюються протягом 7 робочих днів, та з 856 грн до 958 грн для паспортів, що оформлюються протягом 20 робочих днів.

З початку квітня 2024 року в Україні зростає вартість оформлення закордонного паспорта. Про це повідомляє Державна міграційна служба України, передає УНН.

З 1 квітня 2024 року ДП "Поліграфічний комбінат "Україна" вводить зміни вартості бланків паспортів громадянина України для виїзду за кордон. Ці зміни призведуть до збільшення загальної вартості оформлення цього документа.

Вартість бланків паспортів зросте як для паспортів, які виготовляються протягом 7 робочих днів, так і для тих, які виготовляються протягом 20 робочих днів.

Відтак, вартість паспорту для виїзду за кордон до 7 робочих днів збільшиться з 1496 грн до 1598 грн, з урахуванням збільшення вартості бланка.

Щодо вартості паспорту, що виробляється 20 днів, то зараз вона складає 856 грн. Проте після змін вартість становитиме 958 грн, при цьому вартість адміністративних послуг залишиться незмінною, але вартість бланка зросте до 606 грн.

Громадяни, які вже оплатили адміністративні послуги та подали заяви на оформлення паспорта до 31 березня 2024 року, отримають документи за старими цінами. Але ті, хто заплатив за адмінпослуги до кінця березня, але заяву на паспорт ще не подавали, зможуть доплатити за новими тарифами на момент подачі заяви.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті