Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Нд, 19 травня 2024
07:07

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Свинки, риби та собаки: ресторани Дніпра та області, що мають власних тварин

Свинки, риби та собаки: ресторани Дніпра та області, що мають власних тварин

Pet-friendly заклади з власними улюбленцями.

Добірку закладів Дніпра та Кривого Рогу, де можна пообідати та провести час разом з песиками, котиками, свинками та рибками, зробили журналісти КУСТ.

Дніпровська реберня: "позаштатні працівники" Шанель та Цезар 

"Після відкриття ми з колективом думали, яку ж додати родзинку до нашого закладу. Можливо, папуги або канарейки, щоб співали. Але зупинились на мініпігах. Ми дуже їх любимо, це наші друзі та працівники", – розповілаадміністраторка Анастасія.

Особливість Дніпровської реберні – маленькі свинки Шанель та Цезар, які живуть у ресторані та дбають про гарний настрій відвідувачів. Хвостаті працюють вже рік й встигли стали зірками соцмереж. Для тих, кому не подобається їсти разом зі свинками, є друга зала, куди тварини не заходять.

"Цезар дуже ревнивий. Якщо тільки Шанель погладиш, то він ображається та біжить до тебе. А вона більше за нього любить випрошувати їжу у відвідувачів", – зазначає Анастасія.

Персонал ресторану запевняє, що усі поросята чисті. На прохання офіціанти видають відвідувачам антисептик, щоб обробити руки після спілкування з тваринами. 

У закладі можна знайти різноманітні м’ясні страви: ковбаски з картоплею яловичі ребра, свинячі стейки. До м’яса є вибір пива: кракен, ірландський стаут, пшеничний ель. А з 12 до 15 можна скуштувати різні супи, смажену рибу та класичні українські страви.

Середній чек: від 90 до 750 гривень.

Адреса: вулиця Андрія Фабра 2.

Графік: щоденно з 12:00 до 22:00.


Ресторан "Банзай": азіатські мотиви з акваріумом екзотичних риб

В азійському ресторані в центрі міста є акваріум з півниками, барбусами, акарами, рибами-папугами, пециліями та золотими рибками. Це місце особливо полюбляють діти, які повсякчас обирають столики ближче до акваріуму, щоб спостерігати за водними друзями.

Акваріум миють ззовні щодня, раз на місяць міняють воду та перевіряють стан улюбленців. Для персоналу це не просто розваги, а відповідальність. 

"Банзай" пропонує своїм відвідувачам насолодится ролами, сетами суші, тигровими креветками, WOK, піцою "Джек Деніелс" та шоколадним брауні. Запити можна авторськими коктейлями "Butterfly" й "Gin Garden" та великим асортиментом чаїв.

Середній чек: від 150 до 400 гривень.

Адреса: вулиця Європейська 8а.

Графік: з 12:00 до 21:00, а в п’ятницю та суботу до 22:00, без вихідних.


Кав’ярня "The Bulldog": ароматна кава та доброзичливий бульдог

На вході в "Bulldog" вас зустріне пес, обов’язок якого – викликати посмішку у відвідувачів. Саме на честь нього і названа кав’ярня, адже Бені – улюбленець власниці кав'ярні Ольги. 

Тут подають класичну каву на різному молоці: безлактозному, банановому, мигдальному та вівсяному. До неї пропонують макарунси, вишневий пиріг та інші солодощі. Влітку роблять прохолодні лимонади. 

"Цей заклад – моя душа. Я завжди мріяла про невеличку затишну кав’ярню. Одного вечору ми розмірковували над назвою та якось несподівано згадали про нашого Бенні", – каже Ольга.

Заклад полюбляють власники собак, тому сюди можна не лише прийти зі своїм улюбленцем, а ще й знайти компанію однодумців. Робота починається ще о восьмій, щоб можна було взяти каву для ранкової прогулянки.

Середній чек: від 50 до 100 гривень.

Адреса: вулиця Писаржевського, 16.

Графік: щоденно з 8:00 до 20:00.


Ресторан "Плов хочу": узбецькі шашлички та коти 

На запах їжі у ресторан приходять і маленькі пухнастики. Люди деколи їх підгодовували, а адміністратори ресторану не стали відганяти. Так котики стали друзями закладу та помічниками у роботі. Крім того, котів обожнюють й діти, які граються з ними та фотографуються.

"Плов хочу" пропонує страви етнічної кухні жителів Кавказу. В меню узбецькі закуски, чебуреки, самса, чучвара та багато іншого.

В закладі також є дитяча зона, окремі страви для дітей. В теплу пору року працюють альтанки на свіжому повітрі. 

Середній чек: від 300 до 1000 гривень.

Адреса: Слобожанський проспект 128а..

Графік: щодня з 11:00 до 22:00.


Ресторан "Мамой Клянусь": грузинський колорит у центрі міста 

На вході вас зустрінуть не ввічливі хостес, а пухкенький дворовий пес – символ ресторану. Він став їм незадовго до відкриття та вже полюбився робітникам. Пес полюбляє людей, тому більшість відвідувачів закладу не можуть не погладити та не пригостити його смаколиками. 

Покуштувати ви можете грузинські страви: хачапурі, мтіулурі, чанахі та грузинський десерт "Легві". 

Середній чек: від 500 до 1200 гривень.

Адреса: вулиця Володимира Вернадського 27

Графік: щодня з 11:00 до 22:30. 


Cats&Coffee: криворізьке котокафе

Котокафе у Кривому Розі відкрили лише цієї осені, але воно вже має своїх прихильників та популярність у соцмережах. Котяча родина складається з Матюши, Блекі, Марса, Іві та Мартіна. Пухнасті потрапили до котокафе не випадково, у кожного з них своя історія. Більшість залишили на вулиці люди, які не захотіли брати на себе відповідальність за ще одного члена сім'ї. 


Крім того, ви зможете смачно поїсти та випити. "Cats&Coffee" має великий вибір зігріваючих чаїв: ягідний пиріг, натуральні з малини, обліпихи та персика-маракуї. Із їжі – паніні з різними начинками. 

Кожного котика можна забрати у родину, але необхідно буде пройти співбесіду та заповнити анкету, аби волонтери були впевнені, що у ваших руках він буде в безпеці.

"Ми хочемо надати домівку та любов якомога більшій кількості безпритульних пухнастиків", – розповіли власники закладу.

Крім того, господарі кафе допомагають організації "Врятовані лапки" з їжею та ліками для безхатніх тварин. 

Середній чек: від 120 до 240  гривень.

Адреса: Кривий Ріг, проспект Гагаріна, 1.

Графік: щодня з 9:30 до 20:30


В Дніпрі також існує "Котейня "CAT HОUSE"", де за чашкою кави безліч пухнастих Мурчиків зроблять вам найпрекраснішу в світі кототерапію. Однак вже декілька місяців вони зачинені на карантин. 

Фото: з соцмереж закладів.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Просто так.  (17.03.24 04:35): Почему, ну почему, корреспонденты в нынешнее время такие безграмотные?
Где они учились? И кто их учил?
" узбеЦкие"
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
154,5
млн грн містянам на відновлення житла, яке постраждало від ракетних обстрілів, виплатив Дніпро у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті