Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
07:29

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Блогер із Дніпра, який плюнув у патрульного, отримав два роки в'язниці

Блогер із Дніпра, який плюнув у патрульного, отримав два роки в'язниці

Чоловік намагався розлютити та спровокувати патрульних.

Суд визнав винним 41-річного чоловіка за фактом погрози насильством щодо працівника правоохоронного органу у звʼязку з виконанням цим працівником службових обовʼязків (ч. 1 ст. 345 КК України). Йому призначено покарання у виді двох років позбавлення волі. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура.

Прокурори довели, що 4 грудня 2021 року у Харкові патрульні поліцейські зупинили автомобіль «Mercedes» за порушення правил дорожнього руху, а саме — керування транспортним засобом без номерного знаку.

В авто перебувала група осіб. «На допомогу» вони викликали свого друга — відомого автоблогера з Дніпра. Приїхавши на місце, блогер став погрожувати поліцейським.

Чоловік почав світити правоохоронцю в обличчя прожектором, який той просив прибрати. Блогер плюнув в обличчя патрульному поліцейському і запитав, як у такому випадку може відповісти сам правоохоронець.

Чоловік також нецензурно висловлювався в бік патрульних поліцейських, намагався їх розлютити і хотів спровокувати до застосування сили.

У судовому засіданні обвинувачений свою вину не визнав.

Вирок виніс Київський районний суд м. Харкова. Триває строк на його апеляційне оскарження.


Gorod.dp.ua на Facebook.


дивно  (02.03.24 08:48): У Дніпрі патрульні і за менше розстрілюють на місті, вижив лише тому що відомий блогер бо іншого б вбили. Відповісти | З цитатою
свідок чесного правосуддя  (01.03.24 21:06): мало дали Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
150
нових ліфтів планують встановити у Дніпрі у 2024 році.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті