Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
21:37

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Оренда квартир у Дніпрі: як змінилася вартість у новому році та чи впливають обстріли на ціну

Оренда квартир у Дніпрі: як змінилася вартість у новому році та чи впливають обстріли на ціну

Ринок оренди квартир у Дніпрі залишається стабільним з жовтня минулого року і поволі росте. Найбільший попит – на двокімнатні. З тваринками і дітьми беруть неохоче.

Про це Відкритому розповіла комунікаційниця додатку по оренді житла Альона Бабко.

"Медіана вартості оренди двокімнатних квартир у Дніпрі збільшилась на 6,7%. Найдорожчі квартири в Соборному районі – 15 000 грн за однокімнатну. А найдешевші в Самарському – 6 000 грн. Медіана трикімнатної квартири в цьому районі – 10 000 грн, тоді як в Соборному – 20 000. Проте біля парку Шевченка в новому ЖК можна знайти 4-кімнатну квартиру в оренду і за 115 000 грн в місяць.

Отже, 1-кімнатні зараз по 10 500 грн, що на 5% більше ніж в грудні, 2-кімнатні – 16 000 грн, зросли на 6,7%, 3-кімнатні – 17 000 грн, на 3% більше, ніж наприкінці минулого року.

Ми продовжуємо слідкувати за тим, як ринок оренди змінюється від початку повномасштабного вторгнення. Зазначу, що під час обстрілів ринок оренди дещо зупиняється. Очікується пік по винайманню житла навесні цього року”, – зазначає Альона Бабко.



Більше дивіться у відео:

Gorod.dp.ua на Facebook.


артем  (24.01.24 16:56): Во всем мире класс квартир 1+1.1+2.1+3 а у нас двох, трех , одно и не понимаешь одно это как? в одной комнате и кухня, и спальня или все же спальня и студия, может стоит переходить на класификацию квартир как в большинстве стран Відповісти | З цитатою | Обговорення: 2
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
1,2
млн. нових дерев висадять на Дніпропетровщині

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті