Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
вс, 28 апреля 2024
09:57

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

В Днепре прошел творческий вечер главной героини фильма «Мавка»

В Днепре прошел творческий вечер главной героини фильма «Мавка»

Десятки студентов Днепровского колледжа культуры узнали о секретах биографии актрисы Таисии Хвостовой и ее участии в украинском 3Д фентези-фильме «Мавка. Лесная история».

Этот анимационный фильм стал главной сенсацией украинского кинематографа в 2023 году. Он уже собрал целый ряд международных наград. А главную роль в нем исполнила известная актриса Таисия Хвостовая.

Ее творческий вечер прошел в Днепровском колледже культуры, где об этом рассказали:

«У Dnipro Аrt College відбулася супермотиваційна зустріч студентів із акторкою Таїсією Хвостовою, що зіграла головну роль в українському 3D-анімаційному фентезі-фільмі "Мавка. Лісова пісня".

Це вперше Таїсія приїхала до Дніпра, й розпочати знайомство із містом вона вирішила саме з нашого коледжу. Організувати захід допоміг кіноцентр «Веснянка», партнер DАC.

Студентів спеціальності Аудівізуальне мистецтво та виробництво найбільше зацікавила розповідь акторки про технології створення анімаційного фільму захоплення рухів та відеореференсів, а студентів Театрального відділення – про роль акторів у анімації, пошук і вибір кастингів, підготовку до зйомок. Спілкування було взаємоцікавим, натхненним і тривало довше, ніж планувалося.

"Мій шлях у професії був досить тернистим, і хочеться надихати й допомагати таким мрійникам, як я колись булла, - розповіла зірка «Мавки». - Хочеться побажати студентам розуміння, що ця професія непроста. Але коли ти робиш улюблену справу, нічого кращого в житті бути не може. Тому я зичу волі до професії, самовідданості й віри в себе, чого часто не вистачає.

Мені ніколи нікуди не хотілося виїхати, навіть у Голлівуд. Навпаки, у мене була мета створити в Україні щось таке, про що говорили б і в Голлівуді, в усьому світі. У нас для цього все є: талановиті люди, класні ідеї. Фінансів бракує, бо якісний продукт потребує ресурсів. Але зараз наш пріоритет – це воїни, їх треба всім забезпечити, щоб ми перемогли, а потім уже будували наш міцний кінопростір", – сказала Таїсія.

На зустрічі акторка також закликала підтримати донатами збір батальйону "Стара Самарь" на антидронову рушницю».

Фото – Владимира Таразевича, Днепровский колледж культуры.







Gorod.dp.ua на Facebook.


.  (17.01.24 15:56): Новость о никому не известной актрисе (наверное, актрисе), сыгравшей главную роль (!) в никому не известном фильме, собравшем "низку" никому не известных "наград". Ответить | С цитатой
1
Gorod.dp.ua не несет ответственности за содержание опубликованных на сайте пользовательских рецензий, так как они выражают мнение пользователей и не являются редакционным материалом.

Gorod`ской дозор | Обсудите тему на форумах | Разместить объявление

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (15)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (12)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (12)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вже збудований водогон Хортиця - Марганець хочуть витратити ще 2 мільярди гривень (5)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
95
лет театру ДрамиКом

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте