Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 14 травня 2024
03:34

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі відкрили нове кафе у Петриківському стилі

У Дніпрі відкрили нове кафе у Петриківському стилі

Петриківський розпис стає все більш популярним у нашому місті та в Україні.

Нагадаємо, що минулого року виповнилося рівно 10 років, як Петриківський розпис був визнаний об'єктом всесвітньої культурної спадщини.

У Дніпрі та Дніпропетровській області стає все більше муралів, малюнків, пам'ятних об'єктів та установ, які прикрашені цим чудовим розписом.

Ще одним підтвердженням цього стало нове кафе на вулиці Липинського. Як повідомила журналіст, викладач Дніпровського коледжу культури Наталія Рекуненко, кафе розташоване неподалік обласного управління автоінспекції:

«Нещодавно на вулиці Липинського, біля будівлі обласної автоінспекції, угледіла цю мальовничу каву to go, де так цікаво поєднали coffee і петриківку.

Ніяк не можна було пройти повз.

Хоча я б заклад назвала інакше – PetryКава».

Кафе відкрили та прикрасили Петриківським розписом у 2023 році. А створила неповторний вигляд кафе місцева художниця К. Абрамова з ніком «Сонячний Петриківський розпис», з творчістю якого можна познайомитись тут.

Фото зі сторінки Наталії Рекуненків.





Gorod.dp.ua на Facebook.


Кость  (18.01.24 20:53): Дніпро вже що - захопили? Що за мова допису? Чи якщо писати московською, але латинським шрифтом, то норм???((( Відповісти | З цитатою
Софія  (18.01.24 07:59): Катерина Василівна завжди створює за допомогою петриківки чудові речі🤩 Крута ідея як поширити українське народне мистецтво🔥
Петриківський розпис створює особливий настрій і виглядає дуже яскраво на усіх розписаний речах які я бачила у Катерини Василівна☺️
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
6 700
гривень мінімальна зарплата у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті