Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
пт, 03 мая 2024
22:28

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Джерела енергії для собак великих порід

Джерела енергії для собак великих порід

Якщо ви нещодавно стали власником улюбленця великої породи, маєте знати, що він вимагає не тільки регулярних прогулянок і догляду, а й правильного харчування. Особливості раціону та потреби в енергії таких тварин значно відрізняються від вимог менших чотирилапих. Для нормального розвитку цуценяти великої породи необхідно правильно вибрати корм для собак від надійного бренду.


Як задовольнити потреби в енергії

Складові раціону тварини слід підбирати залежно від віку:

  1. Літні улюбленці — суха їжа зі зниженою калорійністю, додатковими компонентами для підтримання здорового стану суглобів. Корм має бути в зручній формі для споживання, якщо пес уже втрачає зуби.
  2. Дорослі — потребують харчування, яке сприяє нормальному стану організму й допомагає відновити втрачену енергію.
  3. Цуценята — малечі необхідно забезпечити їжу для здорового розвитку м’язів і скелету.

Кожна стадія життя собаки вимагає певного харчування. Наприклад, раціон для вагітної тварини великої породи має бути максимально поживним та складатися з натуральних і гіпоалергенних компонентів. Якщо ви — власник тварини з чутливою шкірою, годуйте її продуктами, що містять рис, м’ясо кролика та ягняти. Великі чотирилапі, які страждають розладами травлення, потребують їжі без кукурудзи, пшениці, морепродуктів, овочів і фруктів, які спричиняють алергію. Тварини з підвищеною фізичною активністю мають вживати калорійний раціон для зростання, розвитку й повноцінного відновлення енергії.

Чи потрібно давати собаці вітаміни

Через швидке зростання цуценята великих порід вимагають особливої уваги до імунітету й витривалості. Молодий організм переживає значне навантаження та потребує підтримання всіх систем організму. Також вітаміни потрібні літнім собакам великих порід. Для запобігання розвитку різних захворювань потрібно додавати до раціону спеціально розроблені комплекси. Наприклад, добавку VetExpert GeriatiVet Dog Large Breed — її використовують за умов втрати зору, слабкого імунітету, хвороб сечовивідних шляхів. Якщо ваш улюбленець споживає натуральну їжу, а не готовий корм, для повноцінного його розвитку також необхідно вводити мінеральні комплекси. Наприклад, бренд Canvit пропонує добавку для собак із підвищеною фізичною активністю. Вона збагачує організм вітамінами для швидкого відновлення енергії. Також містить казеїн і жирні кислоти для здоров’я суглобів, сухожиль і м’язів.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте