Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Днепр » Новости города и региона
сб, 27 апреля 2024
09:21

НОВОСТИ ГОРОДА И РЕГИОНА

Корпорация «Боинг» помогает проводить реабилитацию днепровских детей

Корпорация «Боинг» помогает проводить реабилитацию днепровских детей

Крупнейший производитель самолетов стал партнером проекта, в рамках которого оздоровление и реабилитацию проходят дети погибших Героев.

Этот проект «Молодь ТАПС» реализует Координационный штаб волонтеров Днепра. О проекте и группах детей, которые побывали на оздоровлении, Городской сайт неоднократно рассказывал.

А сейчас Благотворительный фонд штаба ТАПС рассказал о сотрудничестве со всемирно известной корпорацией «Боинг»:

«Хочемо розказати про наш спільний проєкт з міжнародними партнерами та українським бізнесом, як вдалий приклад співпраці з визначним і реальним результатом.

Все починається з основоположної ідеї та команди навколо неї. І добре, коли все це поєднується з самого початку, як сталося у нас. Саме так у нас виникла ідея таборів для дітей полеглих захисників України. Була розроблена програма, презентація та обґрунтування важливості та унікальності задуму.

Адже саме унікальність і можливість вдалої реалізації стають головним показником, який приваблює партнерів.

Ми скерували наш проєкт на ознайомлення в корпорацію Boeing в США, та вже за місяць отримали підтвердження фінансування 4 таборів на два роки. Перший табір пройшов навесні у мальовничому Закарпатті, де 30 дітей з усієї України, 2 психологи, 3 ментори брали спільну участь у восьмиденному інтенсиві. Ми допомогли дітям адаптуватись і показали, що вони не самотні, адже є спільнота однодумців, які говорять мовою втрати, що є сенс жити далі та говорити з гідністю про те, що їх тато, брат або сестра - Герої.

Разом ми плакали через горе і раділи, що можемо бути разом. Спільні переживання стали грунтом для створення проекту "Молодь ТАПС". Діти об’єднались та продовжили спілкування вже поза табором у вигляді акцій, спортивних розваг та різних спільних активностей. Під час табору ми виявили дуже велику проблему – це доволі байдужі стосунки з мамами після військової втрати, небажання в сім’ї згадувати батька, невміння мам говорити з дітьми про втрату та проживати це разом.

І тоді ми зрозуміли, що треба робити подібні табори і для мам. 

Дякуючи нашим партнерам в Дніпрі, компанії KIDDISVIT та ToyFaundation, які побачили наш звіт та фільм про першу зміну, і які надихнулись, ми отримали фінансування ще однієї зміни дітей та змогли провести табір для дружин полеглих Героїв. 

Відтак, за 2023 рік ми зробили 3 табори, залучили 60 дітей та 30 жінок з усієї України, розширили нашу спільноту сімей та показали якісний підхід до роботи з такою категорією. Ми здобули довіру та підтримку багатьох партнерів після цього проєкту. І плануємо ще більше працювати заради допомоги одній з дуже вразливих категорій українців, які постраждали через загибель близьких людей на війні..

Дякуємо нашим друзям, донорам за те що стоїмо пліч-о-пліч та робимо цей світ кращим.

Жити. Любити. Пам'ятати».

Фото – ТАПС. 


Gorod.dp.ua на Facebook.

Другие новости раздела:

ОБРАТИТЕ ВНИМАНИЕ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  «Купатись заборонено»: пляжного сезону у Дніпрі не буде (14)

•  У Дніпрі з'явився перший ідеальний двір (11)

•  До Дніпра вже їдуть трамваї з Німеччини (10)

•  У Дніпрі затримали 19-річну жінку, яка вирішила продати свого дворічного сина за мільйон гривень (10)

•  У Дніпрі на Набережній Січеславській продовжують будувати дуже яскравий комплекс (9)

•  У Дніпрі на Запорізькому шосе біля Епіцентру замість зеленої зони може з’явитися додаткова парковка (9)

•  У Дніпрі на проспекті Богдана Хмельницького біля ТРЦ Terra фура DAF на смерть переїхала жінку: відео моменту ДТП (9)

•  На Орелі браконьєр наловив червонокнижних карасів (8)

•  15 років за ґратами проведе зрадник, який наводив російські ракети на Придніпровську ТЕС і «полював» за системами ППО (7)

•  На вулиці Гаванській зіткнулися ЗАЗ та ВАЗ: троє постраждалих (6)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
110
лет отелю «Астория»

Источник
copyright © gorod.dp.ua
Все права защищены. Использование материалов сайта возможно только с разрешения владельца.

О проекте :: Реклама на сайте