Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Вт, 25 червня 2024
09:09

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Саудівська Аравія допоможе розвивати кіберспорт Дніпра

Саудівська Аравія допоможе розвивати кіберспорт Дніпра

Кіберспортсмени Дніпропетровщини отримали нових партнерів із багатої близькосхідної країни.

Нагадаємо, що кіберспорт у нашій області активно розвивається, про що неодноразово розповідав Міський сайт. Нещодавно у Кривому Розі навіть було проведено чемпіонат Європи з електронного футболу, про що ми також повідомляли.

Під час Великої війни кіберспорт має значну перевагу перед багатьма іншими видами спорту, оскільки йому не потрібні спортивні майданчики, зали та інші умови. Достатньо комп'ютерної апаратури та виходу в інтернет.

А зараз представник виконкому Дніпропетровського обласного відділення НОК України та голова комісії НОК з кіберспорту Денис Давидов провів зустріч із президентом Міжнародної федерації електронного спорту, принцом Саудівської Аравії про співпрацю наших країн та регіонів.

Про це у Дніпропетровському відділенні НОК України розповіли:

«Член Виконкому відділення НОК України в Дніпропетровській області, голова Комісії з кіберспорту Національного олімпійського комітету України Денис Давидов провів робочу нараду з віцепрезидентом Міжнародної федерації електронного спорту «Global esports» та Президентом Міжнародної федерації електронного спорту «International esports Federation» його величністю принцем Фейсал ібн Бандар ібн Султан Аль Сауд щодо співпраці між Україною та Саудівською Аравією в сфері освіти та підготовки кваліфікованих кадрів для міжнародної спільноти.

Денис Давидов подарував принцу перший підручник написаний в Європі та перекладений на англійську мову. Це стало можливим завдяки роботі докторського та аспірантського складу Національного університету фізичного виховання та спорту.

Принц відзначив, що Дніпропетровщина славиться своїм вмінням проводити міжнародні змагання і особливо приділив увагу проведеному в м. Кривий Ріг першому чемпіонату Європи з електронного футболу за підтримки УАФ маркетингу, який отримав високу оцінку від міжнародної спільноти.

Ми надіємось на подальшу плідну співпрацю з Саудівською Аравією і його величністю в сфері науки і розвитку Олімпійського руху в Дніпропетровській області та Україні!».

Нагадаємо, що одна з найбагатших країн світу Саудівська Аравія прийме чемпіонат світу з футболу у 2034 році.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами
•  24 пасажирські вагони та 2 екскурсійні. У Дніпрі до виходу на маршрути готують нову партію вживаних трамваїв з Лейпцига (11)

•  В Днепре на продажу выставили уникальный протезный завод (9)

•  Прати треба вночі: експерт з Дніпра пояснив, чому графіки відключення важливі і їх неможливо уникнути (6)

•  Конфлікт Тищенка із «Сином»: через що у Дніпрі «затримували» ексбійця Kraken (6)

•  У Дніпрі посадовці комунального підприємства налагодили схему розкрадання бюджетних коштів на парковках (6)

•  У Дніпрі нарешті знизилися ціни на помідори (5)

•  У Дніпрі оновлюють аварійний трамвайний переїзд на розі просп. Лесі Українки та вул. Степана Бандери (5)

•  Вандали облюбували сквер Янгеля у Дніпрі (5)

•  Виправляють помилки радянських будівельників. У Дніпрі комунальники комплексно вирішують проблему відтоку дощової води та облаштовують колектори (4)

•  У Дніпрі з'явився ще один диво-двір (4)


* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
45
стихійних сміттєзвалищ ліквідували у Дніпрі за 2022 рік

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті