Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
02:59

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Насмерть збив дівчину на Полтавському шосе: у Дніпрі суд виніс вирок водієві

Насмерть збив дівчину на Полтавському шосе: у Дніпрі суд виніс вирок водієві

Аварія сталася увечері 13 лютого 2023 року.

Рухаючись Полтавським шосе на своєму автомобілі "ВАЗ 217230" зі швидкістю 90 км/год за дозволених 50 км/год, чоловік збив дівчину, яка переходила дорогу в недозволеному місці. Від отриманих численних травм постраждала померла на місці аварії до приїзду "швидкої".

У суді водій пояснив, що дівчина вийшла на дорогу поза пішохідним переходом, дійшла до середини проїжджої частини, розвернулась назад і потім різко побігла вперед. Водій намагався уникнути зіткнення, але не зміг. Його слова підтвердив свідок події.

Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст. 286 КК України та призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі строком на 4 роки 6 місяців з позбавленням права керувати транспортними засобами строком на 3 роки.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Читайте також:


1 плюс 1  (26.11.23 18:25): 4.5 года за убийство? Убил за рулем - смертная казнь! Не согласен - ходи пешком Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
гость  (25.11.23 20:29): Проверить свидетеля на детекторе лжи и потом привлечь за лжесвидетельство. Такую историю выдумали, когда на фото переход, тормозного следа от экстренного торможения нет, а скорость такая, что реально сбить мог на переходе. Особенно если учесть, что в том месте мимо перехода перейти нельзя - там болото непроходимое с обеих сторон дороги
Вот оригинальная статья: https://gorod.dp.ua/news/215063
Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
13,5
млн грн фінансової допомоги для поліції Міськрада виділила у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті