Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
22:43

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

В Україні зафіксовано новий штам COVID-19 – «Пірола»

В Україні зафіксовано новий штам COVID-19 – «Пірола»

Вірус COVID-19 постійно мутує. Тож виникла нова загроза – штам «Пірола». У світі вже понад 100 000 випадків інфікування. В Україні поки один випадок зараження – на Рівненщині. Захворів 20-річний чоловік.

Серед головних симптомів – біль у горлі та затяжний кашель, попереджають лікарі. Штам “Пірола” не надто відрізняється від попередніх. Однак швидше вражає ослаблений імунітет.

Аби вберегтися, приймайте вітаміни, правильно харчуйтеся та вдосталь спіть. А якщо все ж захворіли – зверніться до фахівців.

Від нового штаму захищає та ж вакцина, що і два роки тому, запевняють медики. Вона знижує ризики ускладнень. Тому нехтувати щепленням не варто.

Чи дістався вірус Дніпропетровщини та як його виявити – у сюжеті Відкритого:

Журналістка: Антоніна Чуйко
Оператор: Ілля Кононов

Gorod.dp.ua на Facebook.


гость  (13.11.23 09:58): Ну да ну да. У корпорации Пфайзер деньги заканчиваются. Значит надо опять звать всех на вакцинацию. Відповісти | З цитатою
Горожанин  (11.11.23 14:34): Я уже замечать перестал скольким штампами переболел. Хорошо что прививку не делал. У меня жена сделала и после прививки пол года дакроаденитом страдала, на почве падения иммунитета из за прививки и никто ничего сделать не мог. А у моего брата после прививки от полного падения иммунитета стафилокок весь позвоночник сожрал костную ткань в реанимации месяц пролежал. Теперь со стальным скелетов как робот вертер ходит. Відповісти | З цитатою
habubabur  (11.11.23 12:47): А смертность, как же смертность?? Відповісти | З цитатою | Обговорення: 1
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
50
років проіснувала газета "Днепр вечерний" у паперовому форматі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті