Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
00:08

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

У Дніпрі патрульні допомогли подружжю пенсіонерів потрапити додому

У Дніпрі патрульні допомогли подружжю пенсіонерів потрапити додому

Учора, близько 20-ї години, патрульні отримали виклик від працівників АЗС на вулиці Святослава Хороброго про виявлення чоловіка, що загубився.

Екіпаж одразу прибув на місце події. Там вони знайшли 71-річного чоловіка, який розповів патрульним, що ніяк не може згадати, де лишив свій автомобіль з дружиною і пояснив, що в автівці закінчився бензин, тому він прийшов до АЗС.

Патрульні обстежили прилеглу територію і виявили автомобіль Mazda, в якому перебувала жінка поважного віку. Та підтвердила, що чекає тут на чоловіка, який пішов шукати бензин і вже довго не повертається. Вона також повідомила, що чоловік інколи має проблеми із пам'яттю.

Патрульні з'ясували, що в авто пенсіонерів не лише закінчилося паливо, а й сів акумулятор. Тому інспектори попіклувалися про те, аби подружжя потрапило додому.

Чоловіка та жінку доставили на службовому авто до місця проживання. Вони були вдячні поліцейським за допомогу.


Gorod.dp.ua на Facebook.


мда  (26.10.23 05:29): А зачем на лица ставить эти эмоджи? В патрульной полиции школьники работают? Лучше бы уж просто заблюривали. Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
54
довгожителя проживає на Дніпропетровщині. 47 жінок та 7 чоловіків, які відзначили своє 100-річчя.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті