Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Ср, 15 травня 2024
03:19

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Махінації при закупівлі продуктів для гуманітарних наборів: у Кривому Розі поліцейські викрили посадовицю Криворізької міської ради

Махінації при закупівлі продуктів для гуманітарних наборів: у Кривому Розі поліцейські викрили посадовицю Криворізької міської ради

Зловживаючи службовим становищем завідуюча сектору державних закупівель витратила понад 1,7 мільйона гривень з міського бюджету.

В ході слідства поліцейські відділення поліції № 2 Криворізького РУП встановили, що жінка з метою отримання неправомірної вигоди на користь третьої особи здійснювала процедуру закупівлі гуманітарних наборів, а саме соняшникової олії за значно завищеними цінами. Від протиправних дій постраждали громадяни, які через війну залишили свої домівки та сподівались на отримання допомоги від держави.

На підставі зібраних доказів, 20 жовтня слідчим під процесуальним керівництвом Криворізької південної окружної прокуратури фігурантці повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Gorod.dp.ua на Facebook.


Кривий Рогуль  (25.10.23 10:48): Там все такие, сплошь ворьё и наркоманы, як то кажуть "Який піп такий і увесь його прихід". Відповісти | З цитатою
Гость  (24.10.23 12:58): Сплошь и рядом такие случаи. Відповісти | З цитатою
Вздёрнуть с  (24.10.23 12:54): уку Відповісти | З цитатою
1
Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
65
років з дня першої місцевої телевізійної передачі в Дніпрі

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті