Згоден
Продовжуючи перегляд сайту, ви погоджуєтеся з тим, що ознайомилися з оновленою політикою конфіденційності та погоджуєтеся на використання файлів cookie.
Дніпро » Новини міста і регіону
Сб, 18 травня 2024
14:30

НОВИНИ МІСТА І РЕГІОНУ

Нові обличчя у культурі Дніпра. До міських театрів запрошують на роботу

|«« «« »» »»|

Атмосфера, творчість, розвиток та справжня родина. У дніпровський театр «Віримо» запрошують на роботу. Театр оголосив додатковий конкурс на актора/акторку драми (ІІ категорії) та звукорежисера.

«Ми – колектив однодумців, і шукаємо в першу чергу людей, які цікавляться різними напрямками. У нас є що запропонувати акторам, бо нам під силу будь-які творчі завдання!», – розповів засновник і художній керівник Театру «Віримо» Володимир Петренко.

«Тут я люблю атмосферу», - зазначає акторка театру Марина Купреїшвілі, яка працює там недавно.

Актор Дмитро Тухаєв дебютував на сцені «Віримо» ще у підлітковому віці — 16 років, хлопець так поринув у атмосферу театру й за декілька років вже став там працювати.

«Дякуючи нашим ЗСУ, культура у місті Дніпрі невпинно розвивається. В місті п'ять театрів комунальної власності і всі вони в цьому театральному сезоні продовжують свою роботу. Запрошуємо до кожного з них. Це нові постановки, прем'єри, а також вже ті вистави, які полюбилися глядачам. Культура - це динамічна система, що постійно розвивається, тому нам потрібні нові обличчя, нові таланти, які мають власне бачення, щоб відповідати потребам часу і нашим вимогливим глядачам. Відкриті вакансії у театрі «Віримо» та міському комунальному закладі культури «Дніпровський міський телевізійний театр», – додала головна спеціалістка управління культури ДМР Юлія Лисенко.

Для роботи у театрі «Віримо» наявність освіти за відповідною спеціальністю – обов'язкова. Конкурс проводиться у два етапи: розгляд документів та творче прослуховування (для акторів). Деталі за телефоном - 063-457-27-44.

Gorod.dp.ua на Facebook.

Gorod.dp.ua не несе відповідальності за зміст опублікованих на сайті рецензій користувачів, тому що вони виражають думку користувачів і не є редакційним матеріалом.

Gorod`ской дозор | Обговорити тему на форумах | Розмістити оглошення

Інші новини:

ЗВЕРНИТЬ УВАГУ!
Популярні*:
 за коментарями | за переглядами

* - за 7 днів | за 30 днів | Докладніше
Цифра:
74
дитячих та спортивних майданчиків відремонтують у 2023 р.

Джерело
copyright © gorod.dp.ua
Всі права захищені. Використання матеріалів сайту можливо тільки з дозволу власника.

Про проект :: Реклама на сайті